O-STA

Prvi letošnji "Nočni nakupi oz. Late night shopping" bo podaljšal dogajanje v BTC City Ljubljana vse do polnoči

Že četrto nočno nakupovanje oziroma "Late night shopping" v BTC City Ljubljana bo tokrat potekalo ob vstopu v pomladne dni. V petek, 20. marca 2015, bodo obiskovalce BTC City Ljubljana pričakal daljši delovni čas trgovin, vse do 24. ure, ugodne ponudbe in popusti v številnih poslovalnicah ter mnoge zabavne aktivnosti na celotnem območju ljubljanskega nakupovalnega središča.

V BTC City Ljubljana bodo nočno nakupovanje organizirali že četrtič zapored. Na ta način želijo obiskovalcem omogočiti, da nakupe, s katerimi med tednom zaradi pomanjkanja časa odlašajo, opravijo v večernih urah. Trgovine in gostinski lokali na celotnem območju BTC City-ja bodo tako na ta dan neprekinjeno odprti od 20. do 24. ure in ne le do 20. ure, kot je to običajno.

Trgovci in gostinci bodo na ta dan ljubiteljem nakupovanja omogočili posebno doživetje. Za vse obiskovalce bodo v tem času namreč pripravili številne ugodnosti, posebne popuste, akcijske ponudbe in priložnostna darila.

V času, ko bodo odrasli nakupovali, pa bo poskrbljeno tudi za otroke. Zanje bo v Otroškem centru Beti in Cej potekal poseben zabavni program z delavnicami poslikave obraza, pižama partyjem in mini discom za otroke, manjkalo pa ne bo niti prigrizkov in pijače. Vstopnina znaša 5 EUR, zaželeno pa je da otroci s seboj prinesejo pižamo, copate in dobro voljo.

BTC City Ljubljana sicer kot najpomembnejše slovensko poslovno, nakupovalno, rekreativno, zabaviščno in kulturno središče v Sloveniji, letno obišče več kot 21 milijonov obiskovalcev iz Slovenije in tujine. Obiskovalci imajo v BTC Cityju na voljo več kot 450 specializiranih trgovin, veleblagovnic in hipermarketov, tržnico, ribarnico, cvetličarne, več kot 60 gostinskih lokalov ter 8.500 brezplačnih parkirišč. BTC City poleg nakupovanja nudi tudi veliko možnosti za šport, zabavo in welness, zadnja leta pa ga s Kristalno palačo in Plaza hotelom bogati tudi kongresna in turistična ponudba.

Dodatne informacije:

BTC, Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi;

tel.: 01 585 13 15, e-pošta: maja.oven@btc.si