O-STA

Kyocera sponzorira hokejsko svetovno prvenstvo na katerem sodelujejo tudi slovenski Risi

Ljubljana, 2. april 2015 - Čez mesec dni se bo na Češkem začelo svetovno prvenstvo elitne skupine v hokeju. Slovenska reprezentanca nastopa v skupini B, ki bo tekme skupinskega dela odigrala v Ostravi. S prvenstvom ostaja tudi KYOCERA Document Solutions, eno vodilnih ponudnikov rešitev za upravljanje z dokumenti, kot uradni sponzor IIHF svetovnega hokejskega prvenstva in ekskluzivni partner in opremljevalec turnirja na področju tiskanja in kopiranja dokumentov.

Sponzorstvo najpomembnejšega mednarodnega dogodka v hokeju na ledu je bilo v zadnjih petih letih pomemben del Kyocerine marketinške strategije. "Vznemirljivo partnerstvo poudarja naše sposobnosti za izjemno uspešno delovanje in ambicije za doseganje vsakokratnih odličnih rezultatov," je dejal Oliver Kreth, generalni direktor marketinga pri podjetju KYOCERA Document Solutions Europe. "Z več kot pol milijona izpisanih strani v času Svetovnega prvenstva, imamo idealno priložnost dokazati zmogljivosti Kyocerinih naprav, kot tudi pravo vrednost in zanesljivost naših rešitev za upravljanje z dokumenti."

Martin Zöllner, direktor IT pri IIHF je, glede na pretekle izkušnje uspešnega partnerstva s Kyocero, povzel: "Ko smo prvič razmišljali o rešitvah za tiskanje, je bila naša prioriteta sodelovanje s partnerjem, ki lahko ponudi zmogljive, hitre in stabilne naprave ter storitve. Kyocerini izdelki so nas navdušili. Kot si lahko predstavljate, rezultati morajo biti objavljeni v trenutku, zato so hitrost, zanesljivost in točnost ključnega pomena. Zelo nas veseli, da se je naše vodstvo odločilo podaljšati sodelovanje in uporabljati le izdelke Kyocera. S prvenstvom se vsako leto selimo po svetu, zato je preprosta uporaba v lokalnih jezikih tako pomembna. Zadovoljni smo, da Kyocera ostaja z nami in da nam zagotavlja svoje izjemne naprave in podporo."

Letošnji lokalni partner za storitve in podporo je podjetje Janus, Kyocerin pooblaščeni partner v Češki republiki. "Naši prostori se nahajajo poleg Arene v Pragi, zato bomo v samem jedru celotnega dogajanja," je izjavil Martin Janus, direktor podjetja Janus. "Tako bomo lahko ponudili kar se da prilagodljivo pomoč in podporo. Našo ekipo izjemno veseli, da bo del tako velikega športnega dogodka in je visoko motivirana. Štirje zaposleni in 82 naprav bo zagotavljalo, da bodo akreditacije in statistični podatki izpisani hitro in pravočasno, da bodo vse zaledne storitve in podpora novinarjem tekli gladko in brez zastojev."

Svetovno prevenstvo IIHF 2015 elitne skupine v hokeju na ledu bo potekalo med prvim in sedemnajstim majem 2015 v Pragi in Ostravi. Kyocera bo organizirala nagradno žrebanje za vstopnice na finalno tekmo z vključenim prevozom in namestitvijo.

Za več informacij in sodelovanje v žrebanju obiščite spletno stran:

www.kyoceradocumentsolutions.eu/index/about/IIHF_ice_hockey_world.html

###

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.eu.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si