O-STA

Vabilo na podelitev nagrade Mladinskega sveta Slovenije za najboljše diplomsko in magistrsko delo s področja mladih v letu 2014

Mladinski svet Slovenije (MSS) vas vabi na svečano podelitev nagrade MSS za najboljše diplomsko in magistrsko delo s področja mladih, ki bo potekala v sredo, 8. aprila 2015 ob 17.30 uri, v veliki dvorani na Ministrstvu za izobraževanje, znanje in šport (Masarykova 16, Ljubljana).

Na natečaj za nagrado MSS, ki jo letos podeljujemo že šestič, se je prijavilo 93 kandidatk in kandidatov. Ključni kriteriji za ocenjevanje nalog so bili aktualnost, uporabnost in pronicljivost diplomskega oz. magistrskega dela. Avtorjema najboljše naloge v vsaki od kategorij, bomo podelili denarni nagradi, zahvale za sodelovanje pa tudi ostalim prijavljenim in mentorjem.

O nagradi MSS:

Mladinski Svet Slovenije je v letu 2009 prvič razpisal nagrado za diplomska dela s področja mladih, z namenom spodbuditi mlade, da raziskujejo mladinsko področje ter tako sami podajajo relevantna mnenja, spoznanja in zaključke s področja mladine.

Za dodatne informacije nam pišite na pr@mss.si ali pokličite 041 897 616 (Borut Cink) .

Vljudno vabljeni!