O-STA

Postaja sistema BICY zaprta zaradi obnove Vile Rožle

Velenje, 15. april 2015 - Zaradi pričetka gradbenih del na Vili Rožle bomo predvidoma do konca meseca julija zaprli postajo sistema BICY v Sončnem parku.

Obnovo Vile Rožle bomo izvedli v sklopu projekta EE Culture (Energetska učinkovitost kulturne dediščine), ki je sofinanciran s strani evropskega programa Slovenija-Hrvaška. Vrednost investicije obnove znaša 273.134,33 evra z vključenim davkom na dodano vrednost. Za izvajalca del je bil v postopku javnega naročanja izbran konzorcij RGP, d. o. o., in HTZ I. P., d. o. o. Objekt bomo sanirali predvidoma do konca meseca julija.

Že danes bodo delavci postavili ograjo okoli objekta, saj bomo v prihodnjih dneh pričeli z gradbenimi deli. Zaradi varnosti obiskovalcev Sončnega parka bomo pot ob objektu zaprli in onemogočili prehod za pešce. Ker je predviden rok obnove kratek, bomo dela izvajali tudi ob vikendih in praznikih.

Občanke in občane, ki stanujejo v bližini Vile Rožle, prijazno prosimo za razumevanje, ker bo zaradi hrupa z gradbišča občasno moten mir.

Lep pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje