O-STA

Visoka zmogljivost in zanesljivost. Učinkovita podpora za vse večje potrebe po hrambenem prostoru, dostopnosti in varnosti podatkov.

Synology je predstavil DiskStation DS1515

Ljubljana, 16. april 2015 - Synology je predstavil novi DiskStation DS1515, zmogljiv in razširljiv strežnik NAS s 5 režami za diske, ki ponuja visoko zmogljivost, zanesljivost in mrežni prostor za hrambo podatkov z bogatim naborom rešitev za rastoča majhna in srednje velika podjetja.

"Hitro rastoča majhna in srednje velika podjetja potrebujejo rešitve za hrambo podatkov, ki so prilagodljive in razširljive. Prilagajati se morajo rasti v prihodnosti podjetja in obenem biti cenovno dostopne. DS1515 je izdelan kot odgovor na te izzive in prinaša zmogljivost, zanesljivost in nadgradljivost za upravljanje, zaščito in deljenje podatkov vseh formatov," je izjavil Jonathan Wang, Produktni vodja pri Synology Inc.

Opremljen s štiri-jedrnim procesorjem in štirimi gigabitnimi mrežnimi vhodi s podporo za nadomestni način delovanja in Link Aggregation, prinaša DS1515 izjemne zmogljivosti. Hitrost zapisovanja podatkov znaša več kot 421 MB/s in 403 MB/s branja z uporabo RAID 5 konfiguracije v okolju Windows. Koprocesor za kodiranje omogoča visoke hitrosti prenosa kodiranih podatkov, ki znašajo do 296 MB/s branja in 150 MB/s zapisovanja.

DS1515 podpira koncept Synology High Availability z zagotavljanjem redundance v primeru nepričakovanih napak v omrežju in omogoča enostaven prehod med strežniki v gruči. Podpora za pomnilnik SSD read/write še dodatno povečuje hitrost pretoka podatkov in niža ceno na gigabajt prenosa. S povezavo z dvema razširitvenima enotama DX513 lahko DS1515 nadgradite s 15 dodatnimi diski, odvisno od potreb, ki bodo nastale v prihodnji rasti vašega podjetja.

DS1515 poganja DiskStation Manager (DSM), najbolj napreden in inovativen operacijski sistem za strežnike NAS Synology. S širokim naborom aplikacij, od varnostnega kopiranja do upravljanja omrežja, so novi strežniki primerni za zagotavljanje vseh osnovnih poslovnih storitev in omogočajo lažje in bolj produktivno delo. Synology je bil dve leti zapored (2013 in 2014) izbran za zmagovalca na natečaju "PC Mag Business Choice Award winner", na katerem je prejel najvišje ocene v vseh elementih raziskave, vključno z zanesljivostjo, skupno vrednostjo in verjetnostjo, da bi ga uporabnik priporočil.

Za več informcij obiščite https://www.synology.com/products/DS1515.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.


Več informacij:
Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si