O-STA

UL FE z Informativnim dnem za podiplomske študije 2. in 3. stopnje

Elektrotehnika je s poklici prihodnosti vseprisotna v številnih panogah in v vsakdanjem življenju posameznika. Ker ponuja raznolike možnosti raziskovanja, vas vabimo na Informativni dan za podiplomske študije 2. in 3. bolonjske stopnje. Dogodek bo potekal na Fakulteti za elektrotehniko, v četrtek, 14. maja 2015, od 13. ure dalje.

Program informativnega dne se bo pričel ob 13. uri, v predavalnici PR1, s predstavitvijo dveh magistrskih študijskih programov 2. stopnje Elektrotehnika in Uporabna statistika. Dogodek bo potekal tudi v angleškem jeziku.

Ob 13:30 bomo v predavalnici PR1 nadaljevali s kratkimi predstavitvami smeri študija elektrotehnike. Predstavitev je namenjena vsem študentom 1. in 2. stopnje. Za študente, ki se odločajo za vpis na doktorske študijske programe 3. stopnje, bo predstavitev treh študijskih programov Elektrotehnika, Bioznanosti, znanstveno področje Nanoznanosti in Statistika, modul Tehniška statistika potekala ob 15. uri, v Multimedijski dvorani Fakultete za elektrotehniko.

Vse študente pa vabimo, da obiščejo info točke v avli UL FE, kjer se bodo med 12. in 15. uro predstavljale posamezne študijske smeri in študijski programi. Študentom in obiskovalcem bo omogočen tudi ogled laboratorijev in raziskovalnega okolja, študijski sektor pa bo na voljo za podrobne informacije v zvezi z vpisom na podiplomske študijske programe na Fakulteti za elektrotehniko.

Več informacij dobite tudi na studij@fe.uni-lj.si