O-STA

Coty Inc. sporočil, da Bart Becht ostaja glavni izvršni direktor

23. junij 2015 12:35 UTC

Kontinuiteta vodstva bo pripomogla k Cotyjevem napredku pri novi strategiji

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Coty Inc. (NYSE:COTY) je danes sporočil, da Bart Becht ostaja začasni glavni izvršni direktor podjetja. G. Becht bo prav tako obdržal vlogo predsednika Cotyja. V zvezi s spremembo si je Elio Leoni Sceti, ki naj bi julija prevzel vlogo glavnega izvršnega direktorja, premislil in se odločil, da se ne bo pridružil Cotyju.

Direktor in predsednik Cotyjevega odbora za prejemke in imenovanja, Peter Harf, je v odzivu povedal: "Po nadaljnjih pogovorih je upravni odbor Cotyja sklenil, da je kontinuiteta vodstva ključna za zagotavljanje nadaljnjega uspeha uresničevanja Cotyjeve strategije. Vsekakor razumemo Elijevo odločitev, da se ne pridruži Cotyju, kot je bilo načrtovano, in se mu zahvaljujemo za profesionalnost skozi celoten postopek ter mu želimo vse najboljše v njegovih prihodnjih prizadevanjih."

O družbi Coty Inc.

Coty je vodilno podjetje na področju lepotne kozmetike z neto prihodki 4,6 milijarde dolarjev v fiskalnem letu, ki se je končalo 30. junija 2014. Coty je bil ustanovljen leta 1904 izključno kot kozmetično podjetje, katerega portfelj znanih dišav, ličil ter izdelkov za nego kože in telesa je naprodaj v več kot 130 državah in teritorijih. Cotyjeva ponudba izdelkov vključuje svetovno znane znamke, kot so Adidas, Calvin Klein, Chloé, DAVIDOFF, Marc Jacobs, OPI, philosophy, Playboy, Rimmel in Sally Hansen.

Za več informacij o podjetju Coty Inc obiščite www.coty.com.

Originalna verzija sporočila je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150623005841/en/

Kontakti

Coty Inc.
Odnosi z vlagatelji
Kevin Monaco, 212-389-6815
Mediji
Jessica Baltera, 212-389-7584

Vir: Coty Inc.