O-STA

Kyocera Net Manager; rešitev za avtomatizacijo procesov in izboljšanje učinkovitosti poslovanja

Ljubljana, 7. julij 2015 - Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavila strežniško aplikacijo Kyocera Net Manager, ki je namenjena učinkovitemu in varnemu upravljanju z dokumenti. Sistem, ki ga je možno nadgrajevati in prilagajati specifičnim potrebam, spreminja način uporabe večopravilnih naprav v podjetjih. Modularna rešitev z vmesnikom, ki je preprost za uporabo, omogoča ustvarjanje bližnjic za kompleksne procese in tako skrajšuje čas za obdelavo dokumentov. Z uporabo rešitve je izboljšana varnost dokumentov, kot tudi nadzor nad stroški tiskanja v podjetju.

KYOCERA Net Manager je univerzalno orodje, ki omogoča neposredno spremljanje in obračunavanje opravil tiskanja, kopiranja, skeniranja in faksiranja. Vsebuje paleto možnosti upravljanja, vključno s spremljanjem tiskanja, varnega tiskanja, tiskanja na zahtevo z uporabo rešitve Print&Follow*, odloženega tiskanja, samodejnega prilagajanja opravil, ustvarjanja in izvoza poročil, upravljanja opravil tiskanja s strani uporabnikov in povezave z različnimi sistemi; vse to s ciljem nemotene integracije z nameščenimi napravami v podjetju.

"Stranke od nas pričakujejo, da jim zagotovimo sodobne in inovativne rešitve, ki bodo omogočale zaščito dokumentov in pripomogle k hitrejšim in učinkovitejšim delovnim tokovom. To dosegamo z zagotavljanjem integriranega pristopa k upravljanju izhodnih in vhodnih dokumentov v podjetju in z uporabo pravih orodij, ki omogočajo zmanjšanje in nadzor stroškov. Tiskanje in skeniranje z mobilnih naprav je zagotovljeno s povezavo KYOCERA Net Managerja in rešitve KYOCERA Mobile Print. Omogočeno je lokalno shranjevanje opravil tiskanja, ki zagotavlja avtorizirano in avtenticirano tiskanje tudi v okoljih, kjer ni nameščen strežnik KYOCERA Net Manager," je izjavil Hans Gerd Schmidt, produktni vodja v Kyocera Document Solutions Europe.

Avtomatizirani, varni in merljivi delovni tokovi

KYOCERA Net Manager podpira širok nabor možnosti skeniranja in delovne tokove, ki so zasnovani za povečanje učinkovitosti uporabnikov.Kyocera ima edinstveno zmožnost podpore procesom delovnih tokov in namenskih opravil skeniranja za izbrane delovne skupine ali posamezne uporabnike, kar prinaša izdatne prihranke pri stroških. Personalizirane bližnjice za pogosto uporabljene nastavitve omogočajo opravljanje vsakodnevnih nalog z le enim klikom. Na primer, račune in naročilnice je možno skenirati in arhivirati z enim preprostim klikom na nadzorni plošči večopravilne naprave.

Zaščita podatkov je pomembna v podjetjih vseh velikosti. Po prijavi na izbrani napravi s kartico ID, kodo PIN ali geslom, lahko uporabniki tiskajo, skenirajo, kopirajo in faksirajo svoje dokumente. Tako so dokumenti zavarovani pred nepooblaščenim vpogledom in je zagotovljeno, da bodo poslani le izbranim prejemnikom. Zmožnost spremljanja vseh opravil tiskanja prav tako povečuje nadzor nad stroški, saj je možnosti za prihranke preprosto ugotoviti, ne glede na to ali ste uporabnik, direktor podjetja ali IT administrator. KYOCERA Net manager je preko zaslona, ki je občutljiv na dotik, preprost tako za namestitev in upravljanje, kot za uporabo.

* Print&Follow™ je registrirana blagovna znamka podjetja KYOCERA Document Solutions Europe B.V. Funkcija omogoča uporabnikom tiskanje dokumentov kjerkoli znotraj omrežja in prevzemanje izpisov na katerikoli napravi, nemeščeni znotraj omrežja.

###

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.


Več informacij:
Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si