O-STA

Mesec oblikovanja Ljubljana 2015 - Oblikovalska okuševalnica / Eat & Drink Design

Spoštovani predstavniki medijev!

Oblikovalska okuševalnica kot razvojni dogodek na Mesecu oblikovanja že osmo leto nastopa kot samostojen kulinarično-oblikovalski dogodek. V tekmovalnem spektaklu se bodo pomerile ekipe, ki bodo z združevanjem kreativnih energij tudi tokrat ustvarile povsem nove okuse, oblike in mikroambiente ter poskrbele za nepozabno kulinarično doživetje.

Kdaj? 18. november 2015 ob 20.00.
Kje? Mesto oblikovanja, nekdanja tiskarna Mladinska knjiga, Dunajska 123,Ljubljana

Oblikovalska okuševalnica je vrhunski kulinarično - oblikovalski dogodek, ki združuje strokovna znanja kuharjev, oblikovalcev in izdelovalcev v okusni predstavitvi sodobne kuhinje, izvirnih pogrinjkov in novih izdelkov za hrano. Obiskovalci bodo imeli priložnost okusiti izvirne "grižljaje," ki jih bodo v tekmovalnem delu pripravili kulinarični mojstri in chefi iz restavracij JB Janez Bratož, Gostilna Grič, Gostilna Repovž, Nayama veganska kuhinja, Kaval Group, indijska restavaracija Namaste in še mnogih drugih.

Ekipe bodo ocenjevali priznani strokovnjaki s področja kulinarike, oblikovanja in gospodarstva. Strokovna kulinarično-oblikovalska žirija bo na dogodku podelila pet priznanj s področji inovativnosti, kulinarične odličnosti, interpretacije teme, najboljšega izdelka in najboljšega ekipnega nastopa.

Namen dogodka je predvsem razvoj in trženje novih izdelkov, kjer kulinarični performans povezuje oblikovalsko domišljijo s podjetniško strategijo v celovito zgodbo in originalno izkušnjo.

Več o Mesecu oblikovanja si lahko preberete na www.mesecoblikovanja.com ali pa nas ''všečkate'' in nam sledite na facebooku, kamor vsakodnevno objavljamo aktualne informacije.
Press kit za Mesec oblikovanja je na voljo tukaj.

Anja Gea Sladič
tel: +386 686 169 61

Mesto oblikovanja Slovenija je državi vzporedno mesto, ki odkriva priložnosti in moči majhnega ter z boljšimi rešitvami.
Slovenijo postavlja ob bok najboljšim. Je mesto sodelovanja in soustvarjanja za vse, ki ne čakajo, da se prihodnost zgodi.
Zavod Big, Dunajska cesta 123; SI-1000 Ljubljana, 01 431 2222, info@zavodbig.si, www.zavodbig.com