O-STA

Z DRAJV-om do nepozabnega VIP doživetja z Mikeom Valetom

Zavarovalnica Triglav s posebnim tekmovanjem za navdušence nad tech house glasbo

Zavarovalnica Triglav želi glasbene navdušence spodbuditi k varni vožnji s posebnim DRAJV tekmovanjem, v katerem se bodo lahko potegovali za nepozabno tech-house doživetje. Ekipa, ki se bo najbolje odrezala v varni vožnji, se bo januarja prihodnje leto odpravila na Finsko in obiskala nepozaben koncert enega najboljših slovenskih DJ-ev. Mobilna aplikacija DRAJV, ki ima že več kot 10 tisoč registriranih uporabnikov, je brezplačna in je na voljo v trgovinah Google Play in Apple App Store.

DRAJV tekmovanje

Tekmovanje bo potekalo v tričlanskih ekipah, ki jih lahko zainteresirani prijavijo na spletni strani drajv.triglav.si/drajv-dozivetje. V finalnem DRAJV tekmovanju se bodo pomerile tri ekipe, ki bodo na spletni strani prejele največ glasov. Med sabo se bodo pomerile v seriji izzivov, ki bodo na preizkušnjo postavili njihove sposobnosti varne vožnje. Zmagovalno ekipo bo določila aplikacija DRAJV, ki je nedavno doživela številne izboljšave.

DRAJV doživetje

Zmagovalcem bo Zavarovalnica Triglav omogočila nepozaben izlet na Finsko, kjer se bodo udeležili koncerta Mikea Valeta. V slovitem klubu Monkey jih bodo pričakali ekstatično vzdušje, VIP postrežba in sam Mike Vale, ki jih bo gostil v zaodrju. Zmagovalci bodo deležni tudi drugih presenečenj, ki jim bodo zagotovo pričarali edinstven večer. Mike poziva vse ljubitelje elektronske glasbe in tudi druge mlade voznike, da se tekmovanja udeležijo v čim večjem številu, ob tem pa dodaja: "Vesel sem, da sem lahko del tega projekta, saj verjamem, da je prometna varnost še posebej med mladimi resen problem, s katerim se v Sloveniji soočamo že lep čas. Upam, da bo nagrada marsikoga od njih prepričala, da zbrano sede za volan in začne uporabljati aplikacijo DRAJV, saj je to najboljši način, da dolgoročno prispeva k večji varnosti na cestah. Kar se tiče tekmovanja, pa komaj čakam na druženje z zmagovalci."

Svojo DRAJV ekipo lahko prijavite na spletni strani drajv.triglav.si/drajv-dozivetje, z glasovanjem za svojega favorita pa se lahko potegujete za slušalke Beats by Dre Studio.