O-STA

Lepota in šport tudi v 2016

Dekleta med 17. in 28. letom starosti, ki se aktivno ukvarjate s športom in si ne predstavljate dneva brez aktivnega gibanja, vabljena, da se udeležita vsakoletnega izbora za Miss športa Slovenije.

Izbor, ki je do zdaj ustoličil vrsto lepih deklet in vrhunskih športnic, bo 7. maja 2016 v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Od vas pričakujemo vsakotedensko udeležbo na obveznih vajah v Ljubljani, ki bodo potekale od marca 2016 do začetka maja, ter predstavitev na finalu v kopalkah, športni opremi in elegantni obleki ter seveda v športni točki po lastnem izboru.

Če se ne bojiš izziva, si željna uspeha ter imaš športni duh, se prijavi na WWW.MISS-SPORTA.SI

Prireditev Miss Športa Slovenije poteka od leta 2003. Doslej jo je vodil njen ustanovitelj Srečko Čož, odslej pa bo nad njim bdelo Društvo športnih novinarjev Slovenije, ki udeleženkam zagotavlja obširno promocijo in vidno mesto v slovenskih medijih.

Zmagovalka prireditve 2016 bo lento prevzela od atletinje Kaje Bajda iz Trbovelj. Njena prva spremljevalka je bila Anita Horvat iz Brezovice, drugo mesto je osvojila Alena Mušič iz Velenja, miss fotogeničnosti 2015 pa je postala Julijo Jauk iz Bresternice.

Športni pozdrav

IO DŠNS