O-STA

SZJ Mestne občine Velenje - Vabimo na razvajanje v mestno središče

Velenje, 29. februar 2016 - Mestna občina Velenje že tretje leto zapored ob dnevu žena pripravlja projekt Razvajaj se v mestu, s katerim želimo v mestno središče privabiti občanke, občane in tudi druge obiskovalce, obenem pa povezati ponudnike izdelkov in storitev.

Trgovce, ki imajo svoje prostore v središču mesta, smo povabili, da v času od 4. do 8. marca pripravijo posebno ponudbo za žene. Ob tej priložnosti smo izdali tudi zgibanko, ki podrobneje predstavlja njihovo ponudbo ob bližajočem se dnevu žena.

V okviru projekta bomo v soboto, 5. marca 2016, ob 10. uri na ploščadi pred Centrom Nova pripravili tudi modno revijo. S svojimi izdelki in storitvami se bodo na modni reviji predstavili Butik Grazia, Cvetličarna Iva, Frizerstvo Boom, Frizerstvo Figaro, Hiška zdravja, Mladinska knjiga, Moda La Luna, Optika Fortuna, Pletenine Špenko, Polzela prodajalna Eva, Proteini.si Shop Velenje, Studio Jantar, Trgovina Sax, Trgovinica Cristina in Virus Jeans. Dekleta in žene bomo na to sobotno dopoldne razveselili tudi s cvetjem.

Našemu povabilu so se odzvali prostovoljci Šolskega centra Velenje, ki so pod mentorstvom profesorice Maše Kolšek pripravili reciklirana oblačila in modne dodatke za modno revijo. Prostovoljci se bodo ob tej priložnosti tudi sami preizkusili v vlogi manekenov.

S svojim glasbenim programom pa se bodo obiskovalcem prireditve predstavili člani vokalne Skupine Eros.

Ob koncu modne revije pripravljamo še posebno presenečenje. Po naši modni pisti se bodo sprehodili rokometaši RK Gorenje Velenje, ki bodo obiskovalke tudi obdarili. Delili bodo vstopnice za rokometno tekmo med velenjskim klubom in RK Slovenj Gradec 2011, ki bo na sporedu prav na dan žena, v torek, 8. marca, ob 18. uri v Rdeči dvorani.

Prijazno vabljeni na razvajanje v Velenje!

Lep pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje