O-STA

Vabilo na razglasitev treh ekip, ki so se najbolje spopadle z izzivom projekta PLC+ Challenge

Spoštovani,

Študentsko društvo EESTEC LC Ljubljana, Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani in družba Siemens d.o.o. smo slovenski partnerji prvega regionalnega projekta PLC+ Challenge 2016, s katerim si skupaj s partnerji na Hrvaškem in v Srbiji prizadevamo perspektivne bodoče inženirje čim bolje pripraviti na delo v realnem okolju, jim ponuditi nova znanja in jih tako narediti konkurenčnejše na trgu dela.

V preteklih mesecih je tako potekala vrsta predavanj in drugih dogodkov v povezavi z delom s programirljivimi logičnimi krmilniki (PLC), študentje pa so reševali tudi praktičen izziv in v virtualnem okolju pripravili rešitev za krmiljenje procesa proizvodnje piva. Zdaj pa smo tik pred tem, da izpostavimo najboljše.

Vabimo vas, da se nam pridružite na razglasitvi treh ekip, ki so se najbolje spopadle z izzivom projekta PLC+ Challenge in se tako uvrstile v junijski veliki finale, v katerem bodo morale odgovoriti na nov izziv ter svoje znanje in inovativnost pomeriti z najboljšimi bodočimi inženirji s Hrvaške in iz Srbije.

Razglasitev slovenskih finalistov regionalnega projekta PLC+ Challenge 2016 bo v torek, 17. maja 2016, ob 10.15 v predavalnici 1 Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani (Tržaška cesta 25, Ljubljana) v sklopu otvoritve zaposlitvenega sejma JobFair, ko boste imeli finaliste in druge študente, ki so sodelovali v projektu, priložnost tudi osebno spoznati in izvedeti več o njih, njihovih rešitvah in zakaj so se sploh odločili za sodelovanje v tem projektu.

Na svidenje prihodnji torek?

Študentsko društvo EESTEC LC LjubljanaFakulteta za elektrotehniko Univerze v LjubljaniSiemens d.o.o.