O-STA

Telekom Slovenije je odprl prenovljen prodajni center v Trbovljah

Ljubljana, 29. junija - V Trbovljah lahko uporabniki od danes dalje obiščejo prenovljeni Telekomov center v središču mesta na Trgu svobode 14. Sodobno opremljeni prostori obiskovalcem olajšajo pregled nad ponudbo fiksnih in mobilnih storitev ter naprav za zasebno ali poslovno rabo. Za nasvet in informacije pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav so obiskovalcem na voljo prijazni in strokovni svetovalci.

Telekom Slovenije ponuja uporabnikom pestro ponudbo mobilnih in fiksnih širokopasovnih paketov, storitev in IKT-rešitev za osebno uporabo, dom in poslovanje. Ob tem pa nudi tudi bogat nabor mobitelov, tablic, prenosnikov, televizorjev in drugih izdelkov, ki olajšajo uporabo sodobnih komunikacij, s čimer zagotavlja celovito in kakovostno uporabniško izkušnjo. V Telekomovem centru lahko tako uporabniki na enem mestu uredijo vse potrebno za učinkovito in zabavno komunikacijo za delo in prosti čas.

"Telekomov center v Trbovljah je sedaj obiskovalcem na voljo v še bolj prijetnih in še bolj modernih prostorih v središču mesta. Še posebej smo veseli, da imamo sedaj na voljo tudi prenovljen kotiček za predstavitev mobilnih telefonov, z našimi svetovalci pa bomo lahko obiskovalcem celovito komunikacijsko ponudbo predstavili na še bolj enostaven, pregleden in prijazen način. Tako kot doslej bomo vsem obiskovalcem z veseljem priskočili na pomoč z dodatnimi informacijami, ki jih potrebujejo za odločitev pri izbiri najprimernejšega paketa ali naprave, ki bo ustrezal njihovim željam," pravi Bojana Bauerheim, vodja Telekomovega centra Trbovlje.

Telekomov center Trbovlje je odprt vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro ter ob sobotah med 8.00 in 12.30. Za informacije lahko uporabniki pokličejo na številko 03 563 37 50 ali 041 700 219.