O-STA

Nove pridobitve v Športnem centru v Sončnem parku

Velenje, 9. avgust 2016 - Mestna občina Velenje je v Športnem centru v Sončnem parku v zadnjem obdobju izvedla številne manjše investicije. V preteklih dneh smo končali z izgradnjo igrišča za odbojko na mivki. Prav tako smo uredili dodatne klopi pri Vili Rožle in pri igrišču za petanko. Vrednost investicije je bila 32.297,21 evrov.

Za odbojkarska igrišča skrbijo člani velenjskega odbojkarskega kluba. V dopoldanskem času igrišča uporabljajo učenke in učenci velenjskih osnovnih šol, v prihodnje pa želimo ta del ponuditi tudi zainteresiranim ekipam oz. skupinam. Igrišča so na voljo vsak dan od 9. do 22. ure. Rezervacije sprejemamo na mobilno številko: 041 635 206 (Bojan Čampa). Cena najema novega odbojkarskega igrišča na mivki je 8 evrov z DDV.

V sklopu Športnega centra v Sončnem parku so balinišče, dve odbojkarski igrišči na trdi podlagi, igrišče za petanko, igrišče za namizni tenis na prostem ter novo igrišče za odbojko na mivki. Kotalkališče, ki je pozimi namenjeno drsanju, v poletnih mesecih opremimo s koši in goli za mini nogomet. Predvidoma do konca septembra pa načrtujemo še ureditev dveh ruskih kegljišč.

Športni center v Sončnem parku upravlja Športno rekreacijski zavod Rdeča dvorana Velenje.

Vljudno vabljeni na rekreacijo v Sončni park!

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje