O-STA

POMP Forum: Eles in AV studio s posebno pohvalo žirije za projekt "Vrednote zaposlenih v Elesu" v kategoriji Najboljša vsebinska kampanja

Eles se je v preteklih letih iz elektroenergetskega podjetja preoblikoval v sodobno, tehnološko napredno družbo, ki temelji na specializiranem znanju in kakovostnih storitvah. K novi identiteti pa spadajo tudi nove vizije in vrednotni sistem, ki so ga v Elesu dosegli na prav poseben način. Način, ki je na letošnjem POMP Forumu prejel posebno pohvalo za najboljšo vsebinsko kampanjo. Projekt "Vrednote zaposlenih v Elesu" so zasnovali v najstarejši marketinški agenciji AV studio, njegov osrednji slogan pa se je glasil 'Prenašamo energijo. Prenašamo vrednote.' K sodelovanju so povabili številne vrhunske športnike, ki jih sponzorira Eles, in ki te vrednote tudi poosebljajo. Odgovornost, zavzetost, znanje, zanesljivost in sodelovanje. Vrednote, ki so jih želeli na kreativen način približati zaposlenim ter jih motivirati.

Zabavne in kreativne aktivnosti za zaposlene

V Elesu so za zaposlene organizirali številne aktivnosti, med drugim so natisnili zanimive brošure s predstavitvijo vrednot in s praktičnimi napotki za njihovo uresničitev. Izvedli pa so tudi gverilsko akcijo ter poslovne prostore opremili s spodbudnimi sporočili na temo posamezne vrednote, ki so na mehek način komunicirale z zaposlenimi. Zaposleni so posneli tudi video, kjer so delili svoj pogled na določeno vrednoto, za novo leto pa so na to tematiko organizirali poseben darilni program. Celotno zgodbo so sklenili na Dnevu podjetja, kjer so se zabavali ob različnih igrah, ki so bile tematsko povezane z vrednotami. Kampanja je bila uspešna in je navdušila zaposlene ter jih motivirala za še boljše delo v podjetju.