O-STA

Teden restavracij: teden najbarvitejših grižljajev letošnje jeseni!

Ko bo jesen notranjost Slovenije zavila v sivo meglo, vam bodo na sončni obali pripravili pisane istrske jedi v najmodernejši portoroški restavraciji Istrian Tapas.

Z barvitimi grižljaji vas bodo razvajali od 21. do 30. oktobra. Devet dni kulinaričnih razvad, posebnih jedi, čarobnih menijev, ki jih je Marko Gorela pripravil samo za Teden restavracij. Ne samo poceni, jedli boste izvrstno! Jedi iz lokalno pridelanih istrskih sestavin in skrbno izbranih mediteranskih okusov. Ne jeste mesa, sestavin živalskega izvora? Ker želijo v restavraciji Istrian Tapas razvajati vse svoje goste, bodo grižljaje obarvali z okusi, ki bodo ustrezali vsem.

V modernem ambientu vas bodo poslikave sten popeljale po istrski pokrajini. Pokukajte v svet istrskih barvitih grižljajev s tremi različnimi meniji po enotni ceni 16 evrov. Postanite del zgodbe in se prepustite kulinaričnemu razvajanju. Razvajali ne bodo samo vaših brbončic, poskrbeli bodo tudi, da si boste spočili pogled. Jemo namreč tudi z očmi.

Sprejemanje rezervacij se začne v petek, 7. oktobra. Od tega dne bodo vse informacije o načinu rezervacije, razpoložljivih mestih in izboru menijev dostopne na spletni strani www.istrian-tapas.si.

Priporočamo:

MENU 1: Lisičji piščanec

"Fritaja fai da te", ravioli z lisičkami in istrska klobasa v refošku, "frigan" piščanec na masti s prilogo, solatka s paradižnikovo marmelado z baziliko

MENU 2: Morska mavrica

Tapas 3, ravioli z lisičkami in omako dimljenega brancina, cipelj na mleku s prilogo, solatka

MENU 3: Veganska Istra

Carpaccio rdeče pese s tofujem, testenine s sojinim ragujem, paradižnikom in špinačo, vegan tiramisu