O-STA

ČRNI PETEK in SPLETNI PONEDELJEK v trgovini HARVEY NORMAN

Priljubljeni nakupovalni običaj je čez lužo že dolga desetletja stalnica, ki obeležuje začetek praznične nakupovalne sezone. Vedno bolj pomemben pa postaja tudi za slovenske trgovce!

Včasih radi nergamo, da prepogosto uvažamo tuje praznike. A izkušnje govorijo, da priljubljeni ameriški festival velikih popustov in nakupov z imenom "Black Friday" oziroma "Črni petek" z veseljem pozdravljajo tudi slovenski kupci.

Kaj sploh je črni petek?

Black Friday ali Črni petek v ZDA in v večino zahodnoevropskih državah velja za velik praznik trgovcev. Gre za prvi petek po ameriškem tradicionalnem Dnevu zahvalnosti, takrat pa trgovine že od leta 1932 obeležujejo uraden začetek praznične nakupovalne sezone. Na ta dan trgovci največkrat svoja vrata odprejo že v zgodnjih jutranjih urah, poleg tega pa že tradicionalno beležijo največji obisk v letu. Ta je posledica neverjetnih znižanj in popustov, ki jih glede na prihajajočo sezono obdarovanja preprosto ne smemo zamuditi.

Trgovina Harvey Norman se je tako pred dvema letoma kot prva v Sloveniji odločila za drzno potezo in Slovence razveselila s prvim uradnim Črnim petkom. Akcija se je izkazala za velik uspeh, zato so se neverjetnim znižanjem kasneje pridružili tudi drugi trgovci.

Letošnji Črni petek bo na sporedu v petek, 25. novembra in v trgovinah Harvey Norman smo tudi tokrat pripravili neverjetna znižanja in možnosti prihrankov na vseh oddelkih, v vseh trgovinah in na spletu! Vodilni pri uspešnem avstralskem podjetju pravijo: "Na ta dan vse naše trgovine odpirajo svoja vrata že ob 8. uri zjutraj. Nakupovali boste lahko na oddelkih pohištva, spalnic, kuhinj, zabavne elektronike, dekoracije in bele tehnike. Naj se božična nakupovalna mrzlica prične!"

To še ni vse: v ponedeljek prihaja dan spletnih nakupov!

V zadnjem desetletju je močno naraslo nakupovanje na spletu, česar se zavedajo tudi pri podjetju Harvey Norman Slovenija, kjer so pred tremi leti s ponosom odprli spletno trgovino, kjer si najljubše izdelke lahko natančno ogledate in jih nakupite v udobju domačega naslonjača.

Spletnemu nakupovanju pa so se že pred desetletjem poklonili v ZDA, kjer so prvi ponedeljek po Črnem petku oklicali za tako imenovani "Cyber Monday" ali "Spletni ponedeljek". Gre za nakupovalni festival oziroma dan, ko lahko računate na vrtoglava znižanja in neverjetne ponudbe, na voljo ekskluzivno v spletnih trgovinah!

V trgovini Harvey Norman so tako letos že tretjič poskrbeli tudi za vedno večje število tistih, ki raje nakupujejo prek spleta. Tako vas v ponedeljek, 28. 11. v spletni trgovini harveynorman.si od polnoči dalje čakajo izjemne ponudbe in znižanja na vseh oddelkih, vsa naročila pa vam seveda dostavijo povsem brezplačno.

Ste pripravljeni, da s seznama še pred začetkom decembra odkljukate vsa darila za najbližje? Pridružite se nam v najbližji poslovalnici Harvey Norman ali na spletu, vseeno pa pohitite: ponudbe so izjemne, zaloge pa omejene.