O-STA

Telekom Slovenije je odprl prenovljen prodajni center v Slovenj Gradcu

Ljubljana, 29. novembra - V Slovenj Gradcu je uporabnikom od danes dalje na voljo prenovljeni Telekomov center na Ronkovi ulici 4. V sodobno opremljenih prostorih Telekom Slovenije obiskovalcem predstavlja najnovejšo ponudbo fiksnih in mobilnih storitev ter najsodobnejše naprave za zasebno ali poslovno rabo. Za vse, ki bodo Telekomov center Slovenj Gradec obiskali do 6. decembra, so v Telekomu Slovenije pripravili 30-odstotni popust za nakup dodatne opreme, v nagradni igri pa se lahko potegujejo tudi za mobitel LG K8 4G in ostale privlačne nagrade. Pri nakupu in izbiri najoptimalnejšega paketa bodo uporabnikom pomagali strokovno usposobljeni svetovalci.

Telekom Slovenije s pestro ponudbo mobilnih in fiksnih širokopasovnih paketov, storitev in IKT-rešitev, ki so zasnovani skladno z najnovejšimi trendi in zahtevami uporabnikov, zagotavlja celovito in kakovostno uporabniško izkušnjo, ob tem pa nudi tudi bogat nabor mobitelov, tablic, prenosnikov, televizorjev in drugih izdelkov. Tako imajo uporabniki na enem mestu na voljo vse potrebno za uporabno, učinkovito in zabavno komunikacijo za delo in prosti čas.

"Po 10 letih odličnega delovanja Telekomovega centra v Slovenj Gradcu bodo odslej obiskovalcem na voljo prenovljeni prostori, ki bodo še bolj prostorni in moderni. Tako bomo obiskovalcem celovito komunikacijsko ponudbo predstavili na še bolj enostaven, pregleden in prijazen način. Še naprej bodo naši uporabniki lahko plačevali položnice na avtomatu brez provizije, odslej pa bodo pri nas lahko poravnali tudi stroške za elektriko," pravi Vilko Irman, vodja Telekomovega centra Slovenj Gradec.

Telekomov center Slovenj Gradec je odprt vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro, ob sobotah pa med 8.00 in 12.30. Uporabniki lahko za informacije pokličejo na številki 02 885 03 80 in 041 700 205.