O-STA

Informativni dnevi na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani

Dandanes si težko predstavljamo življenje brez elektrike, v naša življenja pa je čedalje bolj vpletena tudi multimedija. Pri tehnološkem napredku potrebujemo tako elektrotehniko kot multimedijo, Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani pa vabi vse bodoče študente, da na informativnih dnevih spoznajo izredno zanimiva študija obeh tako zelo aktualnih področij.

Informativni dnevi bodo potekali v petek, 10. februarja 2017 in v soboto, 11. februarja 2017, in sicer za naslednje študijske programe: Elektrotehnika (UN), Aplikativna elektrotehnika (VS) in Multimedija (UN).

Da bi bodoči študenti pridobili čim več uporabnih ter koristnih informacij, se bodo lahko udeležili kratke splošne predstavitve študijskih programov v predavalnici P1, in sicer v:

- petek, 10. februarja 2017, ob 10. uri

- petek, 10. februarja 2017, ob 15. uri ter

- soboto, 11 . februarja 2017, ob 10. uri

V avli fakultete bodo obiskovalci lahko obiskali predstavitev interaktivnih eksperimentov in projektov s področij elektrotehnike in multimedije ter raziskali različna področja, na katerih inženirji elektrotehnike in multimedije vsakodnevno pustijo svoj odtis.

Predstavitve vseh študijskih programov, projektov raziskovalcev in študentov ter drugih študentskih aktivnosti bodo potekale v avli Fakultete za elektrotehniko v Ljubljani, na Tržaški cesti 25. Gibanje po fakulteti je sicer omogočeno tako gibalno, kot tudi slušno ali vidno oviranim, kar študentom omogoča nemoteno opravljanje vsakodnevnega dela.

Več na: www.fe.uni-lj.si in www.spremenisvet.info