O-STA

Sebastjan Šik, Jasmina Roškar in Aleš Udir so dobitniki PRO PR Awards 2017

Zagreb, 23.1.2017

Mednarodna komisija PRO PR Awards, ki deluje v okviru PRO PR konference, prve mednarodne konference za odnose z javnostmi v regiji v Jugovzhodni Evropi, je danes objavila imena letošnjih dobitnikov priznanj PRO PR Awards.

Dobitniki PRO PR Awards 2017 iz Slovenije so Sebastjan Šik (Luka Koper), Jasmina Roškar (Pošta Slovenije) in Aleš Udir (Iskratel).

Za naj managerko v kategoriji PRO PR Awards Vision Manager je imenovana direktorica Turističnega združenja mesta Zagreb, gospa Martina Bienenfeld.

V kategoriji PRO PR Awards Vision City je zmagalo mesto Šibenik.

Ob obeležitvi 15. PRO PR konference, bo podeljeno posebno priznanje PRO PR Infigo Awards, katerega prejemnik bo ugledni bosansko-hercegovski komunikacijski strokovnjak Ekrem Dupanović.

Nagrade so bile ustanovljene leta 2012, v počastitev desete obletnice konference. Namenjene so posameznikom, ki so na poseben način prispevali k razvoju in promociji odnosov z javnostmi. Letos je zmagalo 21 komunikacijskih strokovnjakov iz regije in sveta, medtem ko so ostale tri nagrade pripadale posameznikom, ki so prepoznali pomen in moč komunikacije pri doseganju poslovnih ciljev.

"V čast mi je, da bomo 15. obletnico PRO PR konference obeležili s svečano podelitvijo nagrad posameznikom, ki že vrsto let z ljubeznijo, trudom in znanjem aktivno spodbujajo pomen odnosov z javnostmi kot poklica, ki močno vpliva na razvoj socialnih razmer", je povedal predsednik organizacijskega odbora PRO PR konference, Danijel Koletić.

Svečana podelitev nagrad se bo odvijala 8. aprila 2017, v Termah Tuhelj na Hrvaškem, v sklopu 15. PRO PR konference.


DODATNE INFORMACIJE:
Danijel Koletić
031 768 768