O-STA

Predstavljen je program 18. PRO PR konference

Zagreb, 21. november 2019 - Danes je bil predstavljen program 18. PRO PR konference.

PRO PR konferenca je mednarodna konferenca, specializirana za področje odnosov z javnostmi, ki se bo letos odvijala v Sloveniji, natančneje v Termah Olimia med 18. in 21.3.2020.

Pod motom "Networking in motion" na letošnji konferenci pričakujemo, kot vsa prejšnja leta, približno 200 udeležencev iz držav Jugovzhodne Evrope. Svojo udeležbo je potrdil tudi gospod Rob Morbin, generalni direktor Mednarodne organizacije svetovanja na področju komunikacij (International Communications Consultancy Organisation - ICCO).

Udeleženci bodo sodelovali na 23 predavanjih, treh delavnicah in okrogli mizi.

Med drugim bo na konferenci predaval gospod Carlos Chaguaceda, direktor komunikacij muzeja Prado, ki letos obeležuje 200. obletnico obstoja; gospod Martin Nesirky, direktor informacijske službe Urada Združenih narodov; gospod Ingmar Rentzhog, direktor organizacije WeDontHaveTime iz Švedske in gospod Gerry McCusker, ustanovitelj Transmedijske krizne simulacijske tehnologije.

Še posebej smo ponosni, da sta letošnjo konferenco podprla Slovensko društvo za odnose z javnostmi in Mednarodno združenje za odnose z javnostmi (IPRA), kot ekskluzivni sponzor edinega tovrstnega dogodka v regiji.

Dodatne informacije:

www.pro-pr.com

info@aprioriworld.com

+385 98 417 108