O-STA

NOVINARSKA KONFERENCA, Marles hiše Maribor d.o.o.

V četrtek, 30. marca 2017, ob 10.30, bo na sedežu podjetja Marles hiše Maribor, d. o. o., Limbuška cesta 2, 2341 - Limbuš, v Marlesovem razstavnem salonu potekala novinarska konferenca.

Predstavili vam bomo:

  • poslovne rezultate podjetja Marles hiše Maribor, d. o. o., ter poslovnega sistema Marles v letu 2016,
  • napovedi podjetja Marles Hiše Maribor, d. o. o., za leto 2017 in naprej,
  • pomembnejše projekte podjetja doma in v tujini.

Ob tem bomo predstavili tudi ključne mejnike v razvoju 75. obletnice proizvodnje podjetja Marles in vam pobliže predstavili Marlesove VZORČNE HIŠE ter MOBILNI LESENI DOM - najnovejši projekt, s katerim Marles odgovarja na bivanjske izzive sedanjosti ter prihodnosti.

Veselimo se vaše udeležbe!

S prijaznimi pozdravi,

Marles hiše Maribor, d.o.o.

Marles letos praznuje 75-letnico proizvodnje, s katero izpričuje zavezanost podjetja ekologiji in inovacijam.Podjetje Marles hiše Maribor, d. o. o., je podjetje z najdaljšo tradicijo gradnje lesenih montažnih objektov v Sloveniji in hkrati največji slovenski proizvajalec lesenih objektov s certificirano proizvodnjo. S proizvodnjo montažnih objektov, ki deluje že od leta 1942, sledijo svojim vrednotam - vodilo blagovne znamke Marles je spoštovanje narave in življenja. Zgradili so že več kot 28.000 individualnih objektov ter več kot 400 vrtcev in šol, kar je razlog, da ima Marles pomembno strateško vlogo na področju razvoja lesene montažne gradnje tako v Sloveniji kot v tujini.Celoten Marlesov razvoj je usmerjen v gradnjo energijsko varčnih hiš iz obnovljivih materialov, ki poleg zavezanosti ekologiji zagotavljajo minimalne stroške uporabe in vzdrževanja v celotni življenjski dobi.

Dodatne informacije:Liljana Vogrinec, Agencija Lotos, d.o.o.Telefon: 02 741 71 20, GSM: 041 283 694E-pošta: lotos.ptuj@siol.net