O-STA

KYOCERA bo optimizirala procese upravljanja storitev z IFS

Ljubljana, 13. julij 2017 - KYOCERA Document Solutions Europe B.V. se je odločila optimizirati uporabniško izkušnjo v celotni regiji EMEA z uporabo nove rešitve za upravljanje storitev Service Management Solution podjetja IFS.

Industrial and Financial Systems (IFS) Service Management je eno od vodilnih svetovnih rešitev za upravljanje storitev v velikih podjetjih. Kyocera namerava uporabljati programsko rešitev za podporo oblikovanju in nudenju obstoječih in bodočih storitev ter tako omogočiti svojim partnerjem učinkovito sodelovanje, kot tudi izboljšati zadovoljstvo strank v celotni regiji EMEA.

Rešitev bo na voljo kot oblačna storitev v IFS Managed Cloud na strežnikih Microsoft Azure, nabor storitev pa bo prilagojen posameznemu uporabniku.

Takahiro Sato, predsednik KYOCERA Document Solutions Europe B.V, je komentiral: "Glede na to, da spodbujamo in omogočamo lažjo digitalno transformacijo naših strank, je zelo pomembno, da so naše storitve optimizirane z najnovejšimi programskimi rešitvami, ki so zazrte v prihodnost."

"IFS nam je ponudil celovito in povezano rešitev, ki jo je preprosto nadgrajevati tudi v mednarodni prostor in pokriva vsa za nas relevantna področja storitev. Veselimo se, da bomo uporabljali zmogljivosti nove rešitve. Pričakujemo, da bomo tako potrdili ugled prilagodljivega podjetja, ki je pripravljen na prihodnost."

Razvoj evropskega standardnega modela bodo opravili na sedežu podjetja, v živo pa bodo pilotski projekt zagnali najprej v Franciji. Kasneje načrtujejo širitev na Kyocerine podružnice in partnerska podjetja v celotni Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki.

Peter Höhne, podpredsednik, zadolžen za prodajo in marketing pri IFS za področje Centralne Evrope, je dejal: "Dogovor z družboKYOCERA Document Solutions Europe predstavlja pomemben mejnik za IFS. Pridobitev te strateško pomembne stranke utrjuje naš vodilni položaj na področju programskih rešitev za upravljanje s storitvami, kot tudi potrjuje odločitve v dolgoročno investiranje v nove prelomne tehnologije, kot sta na primer internet stvari in storitve v oblaku."

##

O IFS

IFS razvija in ponuja programske rešitve za velika proizvodna in storitvena podjetja. Na podlagi bogatega znanja naših zaposlenih, rešitev in predanosti svojim strankam, smo postali uveljavljeno vodilno podjetje in največkrat priporočen dobavitelj v panogi. Z ekipo 3.300 zaposlenih v mreži lokalnih podjetij in partnerjev, podpiramo več kot milijon uporabnikov po svetu. Za več informacij obiščite www.IFSworld.com.

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

KYOCERA Document Solutions s sedežem v Osaki na Japonskem, je vodilni proizvajalec rešitev za izpisovanje dokumentov in sistemov za upravljanje z dokumenti, ki vključuje barvne in črnobele večopravilne naprave in tiskalnike ter široko-formatne naprave. Kyocerini izdelki slovijo po edinstvenih komponentah z dolgo življanjsko dobo, ki zagotavljajo večjo zanesljivost in manj odpadkov. Rezultat pa se kaže v nižjih Skupnih stroških lastništva (TCO) v celotni življanjski dobi naprav.

Ponudba podjetja KYOCERA Document Solutions pa se ne konča s strojno opremo. Celovita paleta poslovnih aplikacij in svetovalnih storitev omogoča uporabnikom, z optimizacijo in upravljanjem delovnih tokov dokumentov, izkoristiti poln potencijal strojne opreme.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, vodilnega proizvajalca visokotehnološke keramike in povezanih izdelkov, ki vključujejo telekomunikacijsko opremo, sestavne dele za polprevodniške izdelke in elektronske komponente.V fiskalnem letu, ki se je zaključil 31. marca 2015 je korporacija Kyocera zabeležila 11,7 milijarde UER neto prodaje.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si