O-STA

Vabilo na novinarsko konferenco ob Mednarodnem dnevu mladih in začetek kampanje Partycipiraj

Ljubljana, 10. 08. 2017 - Mladinski svet Slovenije ob Mednarodnem dnevu mladih organizira tiskovno konferenco, ki bo potekala v petek, 11. 08. 2017, ob 10:30 na Prešernovem trgu v Ljubljani in bo namenjena predstavitvi in začetku kampanje Partycipiraj.

Mladinski svet Slovenije (v nadaljevanju MSS), krovno združenje mladinskih organizacij, ki delujejo na nacionalnem nivoju in v reprezentativna organizacija za zagovarjanje interesov mladih v Republiki Sloveniji, ob Mednarodnem dnevu mladih (12. 08.), organizira novinarsko konferenco.

Novinarska konferenca bo potekala ob 10:30 na Prešernovem trgu z aktivnostjo igralcev uličnega gledališča, predstavitvijo kampanje Partycipiraj, nagovorom predsednika MSS Tina Kampla in ambasadorjema kampanje Partycipiraj Tonijem Cahunekom in Katarino Braniselj.

Partycipiraj bo osrednja kampanja Mladinskega sveta Slovenije, ki se bo osredotočala na mlade in jih vzpodbujala da se aktivirajo tako športno kot tudi družbeno in odločanje o svoji prihodnosti prevzamejo v svoje roke. S kampanjo bomo med mladimi dosegali premike iz njihove cone udobja, jim predstavili različne oblike aktivacije in jih skozi različne aktivnosti tudi spodbujali, da se v njih udejstvujejo. Aktivnosti bomo lahko spremljali preko družbenih omrežij z oznakami #zganise in #partycipiraj.

Dogodek bo potekal v vsakem vremenu.

Za vprašanja ali pojasnila nas kontaktirajte na pr@mss.si ali 040 797 994 (Klemen).

Mladinski svet Slovenije