O-STA

Tmall, član skupine Alibaba Group, podpira Teden mode New York

Ameriški oblikovalci se bodo predstavili na Tmallovem 'See-Now Buy-Now' modnem dogodku pred 11. novembrom, največjim dnem za nakupovanje na svetu

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Tmall, član skupine Alibaba Group (NYSE:BABA) in največja potrošniška platforma na kitajskem za znamke in trgovce, je sporočil, da je v sodelovanju s Suntchijem postal uradni partner newyorškega tedna mode New York Fashion Week (NYFW): The Shows, s čimer bo ameriškim oblikovalcem in znamkam omogočil, da Alibabino velikost in tehnologijo uporabijo za prodor na kitajski trg.

V okviru sodelovanja je Alibaba na NYFW izbral oblikovalce, ki bodo predstavljeni na Tmallovi drugi vsakoletni 'see-now buy-now' modni reviji, globalnem modnem dogodku, ki bo potekal v oktobru pred Alibabinim Globalnim nakupovalnim festivalom 11.11, največjim nakupovalnim dnem v letu. Lani je Alibaba dogodek, na katerem se je predstavilo več kot 50 mednarodnih znamk, v živo prenašal sedmim milijonom gledalcev. S sodelovanjem z Alibabo bodo vodilni ameriški oblikovalci, med drugim Opening Ceremony in Robert Geller, prvič predstavljeni več kot pol milijarde obiskovalcem Alibabine platforme.

Z namenom spodbujanja medkulturne izmenjave med ZDA in Kitajsko bo v okviru partnerstva potekal tudi NYFW: Dan Kitajske, edinstven dogodek, na katerem bodo med NYFW: The Shows septembra 2018 predstavljeni vodilni kitajski oblikovalci, izbrani na Tmallovi letošnji 'see-now buy-now' modni reviji.

"Z veseljem podpiramo NYFW: The Shows, saj s tem ameriškim znamkam in trgovcem dajemo možnost doseči hitro rastočo bazo potrošnikov na Kitajskem," je dejal Michael Evans, predsednik skupine Alibaba Group. "Alibabina velikost, tehnologija in globok vpogled v potrošniške navade daje znamkam in oblikovalcem resnično enkratno priložnost, da na nove in inovativne načine dosežejo potrošnike na največjem trgu na svetu."

"Opening Ceremony sva ustvarila pred 15 leti, ko sva dobila navdih na potovanju v Hongkong. Glede na to, da imamo družinske korenine na Kitajskem, je zelo razburljivo, da sklepamo partnerstvo s tako pomembnim podjetjem, kot je Alibaba, in delimo svojo zgodbo ter širimo svojo globalno prisotnost," ste dejala ustanovitelja Opening Ceremony Humberto Leon in Carol Lim.

"Radosti nas, da bomo začeli graditi svojo znamko na Kitajskem. Našo nakupovalno izkušnjo bomo prilagodili z uporabo Alibabine inovativne tehnologije, tako da bo naša znamka bolj dostopna rastočemu številu kitajskih potrošnikov, kar je ključnega pomena za našo globalno rast," je dejal oblikovalec Robert Geller.

O skupini Alibaba Group

Misija skupine Alibaba Group je olajšati posel, ne glede na to, kje poteka. Družba namerava izgraditi bodočo infrastrukturo trgovanja. Predstavlja si, da se bodo njene stranke srečevale, delale in živele v Alibabi, in da bo podjetje, ki bo preživelo vsaj 102 leti.

Izvirnik sporočila za javnost je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170913005609/en/

Kontakti

Alibaba Group
Sharon Chan, +1 415-361-8219
sharon.chan@alibaba-inc.com

Vir: Alibaba Group