O-STA

Jutri prvo žrebanje Vikinglotta: za glavni dobitek Viking kar 35 milijonov evrov!

Popularna nordijska loterijska igra Vikinglotto je odslej na voljo tudi pri nas. Prvo žrebanje, v katerem bomo sodelovali tudi Slovenci, bo jutri, 15. novembra zvečer!

Ljubljana, 14. november 2017

Vikinglotto - nova loterijska igra v Sloveniji

Vikinglotto je prva mednarodna klasična igra na srečo v Evropi s skupnim skladom za glavni dobitek. Na trgu je prisoten od leta 1993, poleg Slovenije ga prirejajo še Norveška, Švedska, Danska, Islandija, Finska, Litva, Latvija in Estonija.

Igralec v igri Vikinglotto napove kombinacijo šestih številk iz množice od 1 do 48 ter eno številko iz množice od 1 do 8. Kombinacije lahko igralec izbere sam ali pa se odloči za hitri izbor. V igri je osem vrst dobitkov, glavni dobitek je Viking oz. 6+1. V skladu za Viking je vsak teden najmanj 3 in največ 35 milijonov evrov. Žrebanje poteka vsako sredo zvečer v mestu Hamar na Norveškem, Vikinglotto pa je možno vplačati na vseh prodajnih mestih Loterije Slovenije tudi na dan žrebanja do 18. ure.

Prvo žrebanje 15. novembra 2017

Prvo žrebanje Vikinglotta, v katerem bo sodelovala tudi Loterija Slovenije, bo jutri zvečer: v skladu za glavni dobitek VIKING je najvišja možna vrednost, 35 MILIJONOV EVROV! V kolikor sklad za dobitek preseže 35 milijonov, bomo razliko nad 35 milijoni skladno s pravili igre prenesli v sklad za dobitek 6, ki bo v tem primeru višji. Vplačila za Vikinglotto sprejemamo še jutri do 18. ure na vseh prodajnih mestih Loterije Slovenije.