O-STA

V manj kot petih minutah do Hitrega kredita v Klikinu

Z novo ponudbo uporabnikom omogočamo hiter in enostaven postopek pridobitve kredita brez obiska banke. Uporabnik ne bo le oddal naročila, ampak bo lahko celoten postopek do prejema sredstev na osebni račun izpeljal v mobilni banki Klikin.

Tej smo sicer dodali še nekatere druge nove funkcionalnosti:

· kontakti svetovalca so uporabnikom odslej vedno pri roki;

· s prstnimi odtisi bodo uporabniki Androida v Klikin vstopali še hitreje;

· s pogledom na razpoložljivo stanje na računu bodo uporabniki odslej vedno vedeli, koliko še lahko zapravijo.

Miha Filipič, vodja upravljanja tržnih in strankinih poti v NLB: "Osnovno vodilo razvoja digitalnih storitev je enostavnost uporabe in izpolnjevanje uporabniških zahtev. Življenjski tempo nas vedno bolj usmerja v uporabo mobilne tehnologije, zato temu sledimo tudi v NLB. V mobilni banki Klikin, ki jo danes uporablja že več kot 100.000 naših uporabnikov, od prijave do prejema kreditne pogodbe mine manj kot pet minut, brez obiska poslovalnice."

Mobilna banka Klikin zagotavlja najvišjo možno varnost za uporabnike

Za varen dostop do mobilne banke smo poskrbeli na več načinov:

· vstop v mobilno banko je omogočen z uporabo enkratnih gesel OTP, ki se za vsak vstop v ozadju samodejno generirajo na osnovi vnesene številke PIN. Enkratna gesla veljajo zelo kratek čas, potem pa postanejo neuporabna;

· enkratno geslo se ob vsaki prijavi ustvari na osnovi številke PIN, ki jo določi in pozna samo uporabnik;

· številka PIN se ne hrani nikjer (ne na telefonu, ne v centralnih sistemih NLB), na ta način je preprečeno, da bi napadalec z vdorom v telefon prišel do številke PIN;

· po petih napačnih vnosih številke PIN se mobilna aplikacija blokira, s čimer je preprečeno nadaljnje ugibanje številke PIN.

Več informacij o novi storitvi in ostalih naprednih funkcijah, ki so na voljo v mobilni banki Klikin, pa lahko preberete na našem spletnem portalu.

NLB Komuniciranje

Vsa sporočila za javnost