O-STA

Okrogla miza: Vajeništvo - učenje za življenje, 26.1.2018 ob 10h - VABILO

Spoštovani,

digitalizacija in nove tehnologije spreminjajo delovne procese in naloge ter spreminjajo iskane profile in zahteve delodajalcev. Gospodarstvo in šolstvo morata zato sodelovati z roko v roki in pripraviti trg dela na poklice prihodnosti.

Vljudno vabljeni na okroglo mizo Vajeništvo: učenje za življenje, ki bo v petek, 26. januarja, od 10.00 - 11.30 ure, na sejmu Informativa, v Ljubljani.

Veleposlaništva Republike Avstrije, Zvezne Republike Nemčije in Švice kakor tudi uradno predstavništvo avstrijskega gospodarstva v Sloveniji WKO in Slovensko-nemška gospodarska zbornica podpiramo prizadevanja slovenske vlade pri ponovni uvedbi dualnega poklicnega izobraževanja. V okviru tega prizadevanja organiziramo okroglo mizo Vajeništvo: učenje za življenje, ki bo prikazala aktualno stanje in načrtovan razvoj Slovenije na tem področju.

V razpravi bodo nastopili strokovnjaki iz nemško govorečih držav (Avstrije, Nemčije in Švice), kakor tudi vodje kadrovskih služb podjetij iz Slovenije. Govorili bodo o aktualnih problematikah in rešitvah na področja poklicnega izobraževanja.

Vljudno vabljeni na dogodek!

Vajeništvo: učenje za življenje
Datum: 26.01.2018, 10:00 - 11:30
Kraj: Gospodarsko razstavišče Ljubljana

Priloženo najdete program petkovega dopoldneva.

Vstop je prost, vljudno prosimo zgolj za predhodno prijavo z odgovorom na prejeto sporočilo.

Lep pozdrav in na snidenje v petek!

Žiga Fišer