O-STA

Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani vabi na informativne dneve

Elektrotehnika je danes vseprisotna v človekovem življenju. Poleg osnovnih, elektroenergetike in elektronike, danes elektrotehnika pokriva različna področja, kot so avtomatika, robotika, mehatronika, zagotavljanje kakovosti, informacijsko - komunikacijske tehnologije (IKT) in biomedicinska tehnika. Elektrotehnika nastopa kot podporna veda ostalim vedam. Brez nje ni več moč delati v medicini, farmaciji, ekonomiji, kemiji, računalništvu in psihologiji.

Pri tehnološkem napredku potrebujemo tako elektrotehniko kot multimedijo, Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani pa vabi vse bodoče študente, da na informativnih dnevih spoznajo izredno zanimiva študija obeh tako zelo aktualnih področij. Informativni dnevi bodo potekali v petek, 9. februarja 2018, in v soboto, 10. februarja 2018, in sicer za naslednje študijske programe: Elektrotehnika (UN), Aplikativna elektrotehnika (VS) in Multimedija (UN).

Da bi bodoči študenti pridobili čim več uporabnih ter koristnih informacij, se bodo lahko udeležili kratke splošne predstavitve študijskih programov v predavalnici P1, in sicer v:

· petek, 9. februarja 2018, ob 10. uri,
· petek, 9. februarja 2018, ob 15. uri ter
· soboto, 10. februarja 2018, ob 10. uri.

V avli fakultete bodo obiskovalci lahko obiskali predstavitev interaktivnih eksperimentov in projektov s področij elektrotehnike in multimedije ter raziskali različna področja, na katerih inženirji elektrotehnike in multimedije vsakodnevno pustijo svoj odtis.

Vabljeni vsi bodoči študentje, ki jih zanima široko področje elektrotehnike in multimedije. Gibanje po fakulteti je omogočeno tako gibalno kot tudi slušno ali vidno oviranim, kar študentom omogoča nemoteno opravljanje vsakodnevnega dela.

Več na: www.fe.uni-lj.si