O-STA

Ujemi karierno frekvenco na zaposlitvenem sejmu JobFair 2018

Zaposlitveni sejem JobFair, ki letos poteka pod sloganom Ujemi karierno frekvenco!, že enajsto leto zapored organizira študentsko združenje EESTEC LC Ljubljana. Njegov glavni namen je spodbujanje sodelovanja med perspektivnimi študenti, uspešnimi podjetji in fakultetami. Zaposlitveni sejem JobFair bo letos potekal med 26. in 29. marcem 2018 na ljubljanski Fakulteti za elektrotehniko, s spremljevalnim programom na ljubljanski Fakulteti za računalništvo in informatiko.

Pestro dogajanje

Študentje se bodo na zaposlitvenem sejmu neposredno seznanili z delovanjem različnih podjetij s področja elektrotehnike in računalništva ter se pozanimali o možnosti štipendij, praks in zaposlitev. Vzporedno bodo potekala zanimiva predavanja in treningi mehkih veščin, ki bodo udeležencem koristila tako v karieri kot v vsakdanjem življenju. Poleg mehkih veščin se bodo udeleženci lahko naučili tudi, kako ustvariti prepričljiv Linkedin račun in preverili kakovost svojega CV-ja.

Hitri zmenki in okrogla miza na temo revolucije blokovnih verig

Ponovno bodo organizirani tudi hitri zmenki, ki predstavljajo možnost neposrednega stika s kadrovniki in direktorji uspešnih podjetij, kjer imata obe strani 6 minut časa, da se spoznata. Udeleženci bodo tako imeli možnost, da se predstavijo posameznim predstavnikom podjetij in jih prepričajo, zakaj so oni najboljša izbira. Pester program bo zaokrožila še okrogla miza na še vedno zelo aktualno temo blokovnih verig, z naslovom "Blockchain revolucija in spremembe, ki jih prinaša".