O-STA

Na družinski dopust z letalom - zakaj pa ne?

Se tudi vi že sprašujete, kam bi jo z družino mahnili za prvomajske praznike, ki se nezadržno približujejo? Letos lahko vzamete samo en dan dopusta in imate na voljo kar šest dni, ki jih lahko izkoristite za krajše potovanje. Otroci se bodo vsekakor razveselili svoje prve vožnje z letalom, obiska zabaviščnega parka, vidva pa bosta lahko uživala v razgledu z Eifflovega stolpa in romantičnih sprehodih po mestu. Tako je, v mislih imamo Pariz, ki je odlična destinacija tudi za potovanje z otroki in ne nujno samo za romantično razvajanje v dvoje. Tja pa lahko iz Ljubljane z direktnim letom letite z letalsko družbo Air France (HOP!).

Od Disneylanda, do Muzeja čokolade, obiska živalskega vrta in še več

V Parizu boste nedvomno našli veliko stvari, ki bodo navdušile vaše najmlajše. Le kdo ne pozna Miki Miške, Racmana Jake in preostalih Disneyevih junakov, ki obiskovalce zabavajo v pariškem Disneylandu. Z otroki se lahko odpravite tudi v Muzej čokolade, obiščete akvarij, se podate v enega izmed številnih pariških parkov in vrtov ali pa zavijete v živalski vrt, kjer bodo otroci navdušeni nad številnimi redkimi živalskimi vrstami. Pariz vam ponuja ogromno možnosti, zato kar začnite načrtovati svoj prvomajski dopust, ki pa naj se začne že kar na letalu.

Z malimi nadobudneži na letalo

Glede potovanja z otroki imajo starši velikokrat pomisleke, sploh če gre za daljše lete - ali je varno za otroke, bo zdržal tako dolgo pot, mu ne bo preveč dolgčas ... Let iz Ljubljane do Pariza sicer ne traja dolgo, vendar lahko vseeno svojim otrokom na telefon ali tablico namestite posebno aplikacijo za otroke, ki jo ponuja Air France. Vaše otroke bo tako z različnimi aktivnostmi zabavala že med poletom. Če je Pariz le prehodna destinacija in se odpravljate kam dlje, pa imajo na letalih Air France za naše najmlajše pripravljene različne igre in pobarvanke, primerne njihovim letom. Otroci lahko izbirajo tudi med številnimi risankami, video igricami in otroškimi radijskimi postajami, postrežejo pa jim tudi prav poseben obrok, prilagojen otroškemu okusu. Skupaj s svojimi malčki boste tako počitnice lahko začeli uživati že na letalu.