O-STA

Vabilo na novinarsko konferenco ob začetku volilne kampanje in 28. obletnici delovanja Mladinskega sveta Slovenije

Mladinski svet Slovenije ob začetku volilne kampanje za volitve v Državni zbor RS in 28. obletnici svojega delovanja organizira novinarsko konferenco, ki bo potekala v sredo, 25. 04. 2018, ob 13:00 v Ziferblatu.

Mladinski svet Slovenije (v nadaljevanju MSS), krovno združenje mladinskih organizacij, ki delujejo na nacionalnem nivoju in reprezentativna organizacija za zagovarjanje interesov mladih v Republiki Sloveniji, ob začetku volilne kampanje za državnozborske volitve organizira novinarsko konferenco.

Novinarska konferenca bo potekala v sredo, 25. 04. 2018, ob 13:00 v Ziferblatu, Vegova ulica 8, Ljubljana, z nagovorom predsednika MSS Tina Kampla in predstavitvijo dokumenta 'Predlogi ključnih ukrepov MSS na volitvah v Državni zbor RS 2018' in načrtovanih aktivnosti kampanje Partycipiraj.

Partycipiraj bo osrednja kampanja Mladinskega sveta Slovenije v času volilne kampanje za Volitve v Državni Zbor. Kampanja se bo osredotočala na spodbujanje mladih k politični participaciji in na politične stranke, z opozarjanjem na problematiko mladih.

Po koncu novinarske konference bo sledilo druženje in pogostitev ob 28. obletnici ustanovitve Mladinskega sveta Slovenije.

Za vprašanja ali pojasnila nas kontaktirajte na pr@mss.si ali 040 797 994 (Klemen).

Mladinski svet Slovenije