O-STA

Večeri v amfiteatru ponovno vabijo - SZJ Mestne občine Velenje

Dan mladosti na promenadi (foto Roman Bor)

Velenje, 29. junij 2018 - Tudi letošnje tople večere bomo popestrili z sklopom prireditev, ki smo jih imenovali Večeri v amfiteatru. V Mestni občini Velenje že četrto leto zapored pripravljamo spomladanski in jesenski sklop večerov, na katerih se predstavijo lokalni glasbeni gostje, plesne skupine in ostala zainteresirana društva.

Prvi dogodek pripravljamo že v četrtek, 31. maja, ko se bodo v amfiteatru na velenjski promenadi ob 18. uri predstavili mladi velenjski talenti - pevci, plesalci in stand-up komiki. Nastopile bodo pevke Ivana Dominković, Amina Gashi Grebenšek, Lana Puncer in Mia Koper, stand-up komiki Sebastjan Spital, Braco Ljoljić in Andrej Goršek ter plesne skupine iz Osnovne šole Antona Aškerca in plesno-navijaška skupina Magic iz Mdance plesne šole.

V četrtek, 7. junija, ob 18. uri bo nastopilo SKUD Velenje - srbsko kulturno umetniško društvo Velenje. Mlado društvo, ki deluje šele dobro leto, se bo predstavilo z žensko pevsko sekcijo in dvema otroškima koreografijama.

V soboto, 9. junija, bo ob 17. uri v amfiteatru odmeval zvok številnih harmonik. Koncert bodo pripravili učenke in učenci Glasbene šole Goter. Učenci bodo v sklopu prireditve prejeli tudi spričevala ob zaključku letošnjega šolskega leta.

V četrtek, 14. junija, pa lahko ob 18. uri prisluhnete Plešivškim muzikantom. Deset članov narodno-zabavne skupine iz Plešivca nam bodo pričarali lep večer s slovenskimi melodijami.

V primeru dežja bomo vse dogodke odpovedali, razen koncert Glasbene šole Goter bo v primeru slabega vremena v atriju Velenjskega gradu.

Pošiljamo fotografijo z enega izmed lanskoletnih večerov.

Prijazno vabljeni!