O-STA

Barcaffè Winter edition Cinnamon: Zimska kavna mešanica, ki pričara prav posebno vzdušje

Ljubitelji cimeta in njegovega mamljivega vonja so prišli na svoj račun. Winter edition Cinnamon je zimska kavna mešanica z dodatkom pravega cimeta.

V prazničnem času cimet dodajamo k sladicam in pijačam, tisti, ki pa ga radi dodajo tudi v kavo, bodo imeli letošnjo zimo eno skrb manj. Barcaffè je namreč združil nezamenljiv okus Barcaffè Classica s pravim cimetom in kombinacija obeh je pravo razvajanje za brbončice v hladnih zimskih jutrih.

Če si radi svojo kavo sladkate, je Barcaffè Winter edition Cinnamon bolj zdrava alternativa, ker okus in aroma cimeta lahko nadomestita dodajanje sladkorja v kavi. Cimet blagodejno deluje na naš organizem, najbolj, če ga uživamo zjutraj, saj pomaga uravnavati raven sladkorja v krvi in s tem poskrbi za ohranjanje nivoja energije čez dan. Ravno tako pomaga pri prehladu in predstavlja vir antioksidantov.

Če se odpravljate na obisk ali želite presenetiti vam dragega kavoljuba, bo darilno pakiranje "hiške iz medenjakov" prava izbira, saj se v njej najdejo kavni izdelki za vse priložnosti. Darilno pakiranje poleg kave Winter edition Cinnamon-a vsebuje še Barcaffè Black'n'Easy 80g, Barcaffè Selection 200g ter Barcaffè Classic 100g.