O-STA

MK Group nagrajuje družine zaposlenih

MK Group za družine zaposlenih namenila 70 tisoč evrov

Kot družbeno odgovorna skupina, MK Group tradicionalno spodbuja družinske vrednote in s svojim delovanjem spodbuja tudi druge, da jim sledijo.

Tako kot v preteklem letu, so tudi letos nagradili svoje zaposlene, ki so v letu 2018 postali starši. Novopečenim staršem so skupno namenili 70.000 evrov, ob tej priložnosti pa so v ponedeljek 17. decembra 2018, v hotelu Sheraton v Novem Sadu, organizirali tudi srečanje s predsednikom MK Group Miodragom Kostićem.

Iz Slovenije so štirje zaposleni v hotelu Kempinski Palace Portorož, ki deluje pod okriljem MK Group od leta 2008, v letošnjem letu postali starši in prejeli nagrado.

Ob tej priložnosti je predsednik MK Group Miodrag Kostić poudaril:

"MK Group je vodilno podjetje že 35 let. Za stabilnim poslovnim sistemom so zavzeti ljudje, ki so jamstvo naše uspešnosti. Ponosen sem na vseh 7.000 zaposlenih in vesel, da so z nami poleg sodelavcev iz Srbije, tudi kolegi iz Slovenije, Hrvaške in Črne Gore. V MK Group so zaposleni del družine in zato nam je pomembno, da so zadovoljni in motivirani"

"Kadarkoli pride kakšen naporen dan, so otroci tisti, ki dajejo moč in motivacijo. Zelo cenim, da je MK Group to prepoznala in nagradila družine. Vesel sem, da delam za podjetje, ki tudi na tak način nudi podporo zaposlenim," je dejal Marko Jelić, zaposlen v portoroškem hotelu Kempinski Palace Portorož.

Kot ena najmočnejših regijskih skupin, ki poslujejo na področjih kmetijstva, financ in turizma, MK Group nadajuje z zagotavljanjem podpore zaposlenim, da bi pripomogla k zvišanju rodnosti in s svojim primerom spodbudila tudi druge, da to temo prepoznajo kot družbeno pomembno in jo vključujo tudi v svoje delovanje. MK Group je tudi v lanskem letu namenila 70.000 evrov za podporo velikim družinam zaposlenih.

Video izjava predsednika MK Group Miodraga Kostića: https://www.youtube.com/watch?v=O7wlhigjK8M