O-STA

Barcaffè Black'n'Easy - Prava turška, pripravljena v minuti

Ljubljana, 13. februar 2019: Barcaffè Black'n'Easy, prava turška, pripravljena v minuti. Za vse, ki živijo hiter tempo življenja, a želijo vseeno spiti dobro in okusno skodelico turške kave, ki se pripravi hitro in na preprost način. Kjerkoli in kadarkoli.

Ko vam zmanjkuje časa in si zaželite turške kave, je prava rešitev Barcaffè Black'n'Easy, ki je pripravljena v trenutku. Vsebino vrečke stresete v skodelico, prelijete z vročo vodo in uživate v aromi prave turške kave.

Pravijo, da se po jutru dan pozna. Skodelica dišeče in okusne kave vas bo zagotovo napolnila z energijo in pripravila na vse, kar prinaša dan. Kar dve tretjini ljudi na svetu pije kavo, nekateri se z njo razvajajo ob posebnih trenutkih, spet drugi pa si brez nje ne znajo predstavljati začetka delovnega dne. Med njimi tudi Branko Đurić, ki je presenečen nad "minutno" pripravo prave turške kave. Njegov odziv si poglejte v videu.

https://www.youtube.com/watch?v=eQOPur52a

***

Barcaffè je luč sveta ugledal 8. maja 1970 v takratni tovarni Droga Portorož. Prvi izdelek je bila sveže mleta in pražena kava, pakirana v vrečke po 100g. Povpraševanje po Barcaffè kavi je bilo že od začetka veliko in je nenehno samo naraščalo. Danes je Barcaffé po podatkih Valicona najmočnejša blagovna znamka na trgu Slovenije.