O-STA

MLADI KREATIVNI UPI - Kreativni izziv za študente

Slovenska oglaševalska zbornica bi vam rada omogočila čim več priložnosti za praktične izkušnje oziroma vam pomagala, da si lažje odprete vrata v svet oglaševanja, zato razpisuje samo za študente natečaj Mladi kreativni upi.

Natečaj / tekmovanje mladih kreativnih upov https://sof.si/tekmovanje/mladi-kreativni-upi/ bo letos potekalo prvič. Namenjeno je študentom, ki še nimate agencijskih izkušenj, a imate kreativne iskrice ter bi se radi preizkusili v reševanju konkretnega briefa.

Mladi kreativni upi so po pravilih podobno tekmovanje kot Mladi kreativci, ki vsako leto poteka na Slovenskem oglaševalskem festivalu, vendar je stopnja zahtevnosti briefa prilagojena študentom z manj izkušnjami. Tako boste lahko svoje moči pomerili v bolj enakovredni konkurenci ter dobili bolj realno povratno informacijo.

Poleg novih izkušenj ter kreativnega adrenalina boste s sodelovanjem dobili priložnost opozoriti nase kreativne direktorje slovenskih oglaševalskih agencij ter si tako razširiti krog poslovnih priložnosti.

Kreativni pari, katerih kreativne rešitve se bodo uvrstile v ožji izbor, pa se boste s svojimi idejami predstavili v živo zbranim poslušalcem iz agencij ter z njimi predebatirali svoje nastope.

Letos bo izziv prispevala Zavarovalnica Triglav. Vsi prijavljeni udeleženci, kreativni tandemi, boste imeli 24 ur časa, da s kreativnim konceptom integrirane digitalne kampanje odgovorite na razpisano nalogo.

Vaše delo bo ocenjevala posebna žirija:

Celoten proces ustvarjanja rešitev bo potekal 27. in 28. marca 2019, gostitelj je Triglav Lab.

Zmagovalni par bo dobil možnost brezplačnega sodelovanja v natečaju Mladi kreativci 2019 v okviru 28. Slovenskega oglaševalskega festivala. Za vse prijavljene in potrjene tekmovalce natečaja Mladi kreativni upi pa tudi velja posebna cena prijavnine na festival SOF 2019, ki znaša samo 20 EUR + DDV / na osebo. Prijavnina za Mlade kreativne upe vključuje obisk vseh predavanj, razstav in družabnih dogodkov v okviru 28. SOF-a.

Zadnji rok za prijavo je 26. marec 2019, vendar je število mest omejeno na 20 parov.

Prijave na mku@sof.si

Se torej vidimo na prevzemu briefa 27. marca V prostorih Triglav Lab na Dunajski 22 v Ljubljani.