O-STA

Odlična priložnost za vse lastnike poslovnih nepremičnin in hkrati zelo dobra priložnost za razvoj gospodarstva na koroškem!

- Morda iščete investitorja za nakup?

- Iščete vlagatelja za širitev poslovanja ali partnerje v vašem podjetju?

- Želite na trg lansirati nov produkt oziroma prodati vaše podjetje?

RRA Koroška d.o.o. pripravlja nabor investicijskih možnosti na Koroškem, ki jih bo agencija predstavila potencialnim vlagateljem na raznih mednarodnih dogodkih (Expo Real München, ESIC Maribor, Investicijski forum ZK - Centralna Evropa v Londonu,...). Naš cilj je poskrbeti za želen in potreben investicijskih pritok sredstev z namenom pospeševanja in nadaljnjega razvoja in rasti gospodarstva na Koroškem.

Za čim boljšo pripravo predstavitve investicijskih možnosti na Koroškem vas vabimo, da nam posredujete svoje investicijske predloge (zemljišča, poslovne stavbe, nove produkte, informacijo o možnosti odkupa podjetja). Brezplačno vam bomo pomagali pri oblikovanju predstavitve le-teh, hkrati pa tudi prevzeli nalogo predstavitve na dogodkih v tujini, v kolikor sami ne boste prisotni. Podatki bodo objavljeni tudi na naši spletni strani ter posredovani zainteresirani javnosti.

Dodatne informacije:

Jana Vauh Buhvald, projektni vodja

T: 05 90 85 187, E: jana.vauh@rra-koroska.si

ali

Tjaša Havnik, projektni vodja

T: 05 90 85 183, E: tjasa.havnik@rra-koroska.si

Team Invest Koroška