O-STA

Proste potrebe po kadrovskem štipendiranju delodajalcev v šolskem/študijskem letu 2021/2022

RRA KOROŠKA, regionalna razvojna agencija za Koroško, d.o.o. zopet na svoji spletni strani www.koroska.si objavlja proste potrebe po kadrovskem štipendiranju delodajalcev Koroške regije v šolskem/študijskem letu 2021/2022

Proste potrebe po kadrovskem štipendiranju dijaki in študenti najdejo pod rubriko ŠTIPENDIJE => E-točka proste kadrovske štipendije v Koroški regiji 2021/2022. Delodajalci jih namreč vabijo, da stopijo v kontakt z njimi in si zagotovijo kadrovsko štipendijo v času izobraževanja, še več, po končanem izobraževanju jih pri njih čaka zaposlitev.

RRA Koroška vabi tudi vse delodajalce, ki se zavedajo pomena načrtnega razvoja človeških virov in si kader želijo zagotoviti tudi s pomočjo kadrovskega štipendiranja, da na RRA posredujejo proste potrebe po kadrovskem štipendiranju, ki jih bo RRA brezplačno objavila na svoji spletni strani.

Namen delovanja E-točke proste kadrovske štipendije v Koroški regiji je povezovanje mladih in delodajalcev v regiji z informiranjem o poklicnih potrebah delodajalcev in usmerjanjem mladih na poti k izbiri poklica.

Vodja projekta Regijska štipendijska shema Koroška: Jasmina Pungartnik