O-STA

Dnevi turške kulinarike visoko nad Ljubljano v B-restavraciji

InterContinental Ljubljana v sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Turčije v Ljubljani prireja Dneve turške kulinarike. Turška kulinarika je naravnost izvrstna! Navdušuje s širokim naborom okusnih jedi, saj so Turki mnenja, da je hrana eden največjih užitkov v življenju.


V B-restavraciji hotela InterContinental Ljubljana od 16. do 18. aprila gostuje Chef restavracije hotela InterContinental Istanbul Murat Tektaş, ki je v Slovenijo prinesel okuse turške kulinarike, ki jih je moč okušati v času zajtrka in večerje.


Dogodek je otvorila njena ekscelenca turška veleposlanica v Sloveniji, Esen Altug. Poudarila je pomembnost sodelovanja na področju kulture med Slovenci in Turki. Turčija je kraj, kjer se srečata zgodovina in kultura, prav od tu pa izvira bogata in dovršena turška kulinarika.


V seriji treh večerov vas bo Murat Tektaş navduševal z mojstrovinami, ki jih je izbral posebej za to priložnost. Kuharski mojstri B-restavracije so skupaj z g. Tektaş-om oblikovali meni, ki bo razvajal vaše brbončice in vas popeljal na potovanje po Bližnjem vzhodu.


Rezervacije za večerjo so še možne prek info@brestaurant.si, 059 128 048 ali brestaurant.si.

Več informacij lahko najdete na uradni strani dogodka: https://www.facebook.com/events/960437621013686/


Njena ekscelenca turška veleposlanica v Sloveniji, Esen Altug in Gnerani direktor InterContinental Ljubljana Miloš Cerović

Njegova ekscelenca romunski veleposlanik v Sloveniji Anton Niculescu, njena ekscelenca turška veleposlanica v Sloveniji Esen Altug in njegova ekscelenca ukrajinski veleposlanik v Sloveniji Mykhailo Brodovych

Foto: Diplomacy&Commerce Slovenia