O-STA

Slovenija - popolna destinacija za organizatorje dogodkov

Slovenija je destinacija, ki vse bolj navdušuje v različnih pogledih tako na področju turizma, kot na MICE področju. Liberty Adriatic je v sodelovanju s hotelom InterContinental Ljubljana in STO, v mesecu juniju pripravil pet-zvezdično spoznavno potovanje po Sloveniji.

Prav zaradi svoje raznolikosti Slovenija postaja vse bolj prepoznana in priljubljena MICE destinacija. Liberty Adriatic je v sodelovanju s skupino IHG in hotelom InterContinental Ljubljana oblikoval tridnevni program spoznavanja Slovenije.

Gostje iz različnih agencij za organizacijo dogodkov iz Velike Britanije so Slovenijo spoznavali pod vodstvom Amy Vogel iz IHG in predstavnico Liberty Mini Warah. Gostom sta se pridružili tudi Milena Vuletić, predstavnica InterContinental Ljubljana in Jelena Petković iz Liberty Adriatic.

Britanskim gostom so gostitelji predstavili raznovrstno in vsestransko Slovenijo, jih spoznali z lokalnimi proizvajalci kulinaričnih dobrot (Ribogojnica Fonda, lokalni čebelarji in pridelovalci medenih izdelkov, olivna olja Lisjak itd.), saj je eden najboljših načinov spoznavanja destinacije prav skozi njeno kulinariko. Gostje so obiskali različne restavracije po Sloveniji, med drugim pa so v B-restavraciji lahko poskusili nabor tradicionalnih slovenskih jedi, kot so fuži s tartufi, prekmurska gibanica in še in še.

Obisk ni bil le kulinarično obarvan saj so udeleženci spoznali Ljubljano in vse njene skrite kotičke, se odpravili na Primorsko kjer so spoznali čare obmorskih slovenskih mest, obiskali kobilarno Lipica in ogled zaključili s slovenskim biserom - Blejskim jezerom.


https://intercontinental.com/ljubljana