O-STA

Kralju primerna stanovanja po dostopnih cenah

Na odlični lokaciji v ljubljanski Šiški ob Litostrojski cesti, le streljaj od centra Ljubljane, se gradita dve stanovanjski stolpnici imenovani Peca, ki bosta Ljubljani ponudili 100 novih, kakovostnih in cenovno dostopnih stanovanj.

Odlična lokacija

Stolpnici s 14-imi nadstropji se gradita le korak od centra Ljubljane, še znotraj obvoznice. Še do nedavnega je bila lokacija nepozidan prostor, poraščen s travo in drevesi, zdaj pa so že opazni prvi obrisi dveh modernih stolpnic, ki bosta nove stanovalce razvajali z veličastnim razgledom na Kamniške in Savinske Alpe na eni strani ter Ljubljano na drugi. Lokacija bo pritegnila tiste, ki si želijo biti blizu dogajanju v centru mesta kot tiste, ki radi po čim krajši poti pobegnejo pred mestnim vrvežem.

V neposredni bližini se nahajajo tudi avtobusna postaja LPP, Bicikelj, šola, banka, trgovine, bencinska črpalka ter rekreacijske površine in sprehajalne poti. Ob stolpnicah bo urejen tudi prijeten park z igriščem, ki bo namenjen druženju stanovalcev.

V dveh stolpnicah na voljo pet različnih tipov stanovanj

Kot že rečeno - projekt Peca sestavljata dve med seboj povezani in pretežno stanovanjski stolpnici s 14 nadstropji. Možno bo izbirati med petimi različnimi tipi stanovanj: enosobnimi, dvosobnimi, trisobnimi in štirisobnimi ter dvema atraktivnima penthouse stanovanjema na vrhu, njihove površine se bodo gibale med 36 m2 in 97 m2, v pritličju pa so predvideni še štirje poslovni prostori. Stanovanja bodo na trgu nepremičnih zapolnila vrzel med luksuznimi stanovanji ter rabljenimi stanovanji, saj se bodo kljub uporabi kakovostnih materialov in sodobnih sistemov prodajala po ugodnih cenah.

Razpored stanovanj od 1. do 10. nadstropja:

· 10 enosobnih stanovanj s površino 36 m2,

· 30 dvosobnih stanovanj s površino med 42 m2 in 47 m2,

· 20 trisobnih stanovanj s površino med 75 m2 in 78 m2,

· 20 trisobnih stanovanj s površino med 77 m2 in 80 m2.

Razpored stanovanj od 11. do 13. nadstropja:

· 6 večjih dvosobnih stanovanj s površino 57 m2,

· 12 štirisobnih stanovanj s površino med 90 m2 in 97 m2,

· 2 trisobni penthouse stanovanji s površino 79 m2 in 87 m2,

Do parkirišča brez dodatnih stroškov

Za potrebe parkiranja se bodo v kleti objekta nahajali različni tipi parkirišč (enojna ali dvojna), ki pa bodo že všteta v ceno, kar pomeni, da se vaša končna cena stanovanja ne bo razlikovala od ponudbe, ki je predstavljena na spletni strani. Na ta način se stanovalcem ne bo treba ukvarjati s problematiko pomanjkanja parkirnih, kot se stanovalci starejših naselji v Ljubljani.

V ceno je všteta tudi shramba v velikosti 3,3 m2, kupcem pa je omogočeno, da si lahko izberejo tudi manjšo ali večjo shrambo, odvisno od svojih potreb.

Zakaj Peca?

Investitor je povedal, da so ime izpeljali iz kratice območja PE8A. Naselje, v katerem se bosta nahajali stolpnici, se imenuje Korotansko naselje (Koroška), Peca pa je najvišja gora na Koroškem. Po legendi pod Peco tudi spi Kralj Matjaž. Kombinacija vsega naštetega ter razgleda, ki ga bosta stolpnici nudili, pa kot na dlani ponuja slogan Kralju primerno.

Financiranje

Kupce pri nakupu podpirata tudi Gorenjska banka in Sparkasse, ki že danes kupcem nudita zelo dobre pogoje financiranja.

Pohitite in rezervirajte svoje novo kraljestvo že danes!

Pobrskajte: www.peca-projekt.si

Pokličite: 080 7373

Ali pišite: info@rcn.si