O-STA

Gradnja novih stanovanj po dostopnih cenah poteka po načrtih

Kot smo že poročali, se na odlični lokaciji v ljubljanski Šiški ob Litostrojski cesti, le streljaj od centra Ljubljane, gradita dve stanovanjski stolpnici imenovani Peca, ki bosta Ljubljani ponudili 100 novih, kakovostnih in cenovno dostopnih stanovanj.

Osvežimo. Stolpici s 14-imi nadstropji se gradita še znotraj obvoznice, na lokaciji, ki je bila še do nedavnega nepozidan prostor, poraščen s travo in drevesi. Na točno tem mestu pa je zdaj že mogoče dobiti občutek, kako veličastni bosta stolpnici, saj poteka gradnja po načrtih in se objekta že dvigujeta od tal. Stolpnici bosta svoje stanovalce razvajali z veličastnim razgledom na Alpe (Kamniške in Savinske) na eni strani ter Ljubljano na drugi. Lokacija bo pritegnila tiste, ki si želijo biti blizu dogajanju v centru mesta, kot tiste, ki radi po čim krajši poti pobegnejo pred mestnim vrvežem.

V neposredni bližini se nahajajo tudi avtobusna postaja LPP, Bicikelj, šola, banka, trgovine, bencinska črpalka ter rekreacijske površine in sprehajalne poti.

Na voljo stanovanja za različne želje

Projekt Peca bodočim stanovalcem in investitorjem omogoča izbiro med kar petimi različnimi tipi stanovanj: enosobnimi, dvosobnimi, trisobnimi in štirisobnimi ter dvema atraktivnima penthouse stanovanjema na vrhu, njihove površine se bodo gibale med 36 m2 in 97 m2. V pritličju so predvideni še štirje poslovni prostori, ki jih bo kupec lahko dokončal po svojih željah in potrebah, poleg stolpnic pa bo stalo tudi moderno otroško igrišče. Stanovanja bodo na trgu nepremičnih zapolnila vrzel med nadstandardnimi ter rabljenimi stanovanji, saj se bodo kljub uporabi kakovostnih materialov prodajala po tržnih cenah.

Razpored stanovanj od 1. do 10. nadstropja:

  • 10 enosobnih stanovanj s površino 36 m2,

  • 30 dvosobnih stanovanj s površino do 47 m2,

  • 20 trisobnih stanovanj s površino do 78 m2 ter

  • 20 trisobnih stanovanj s površino do 80 m2.

Razpored stanovanj od 11. do 13. nadstropja:

  • 6 večjih dvosobnih stanovanj s površino 57 m2 ter

  • 12 štirisobnih stanovanj s površino do 97 m2.

14. nadstropje:

  • 2 trisobni penthouse stanovanji s površinama 79 m2 in 87 m2. V primeru takšne želje, bo ti stanovanji mogoče kupiti skupaj in ju združiti, kar bo omogočalo popolno zasebnost.

Parkirišča vključena v ceno

Prednost nakupa stanovanja v Peci so tudi različni tipi parkirišč (enojna ali dvojna) v kleti objekta, ki pa bodo že všteta v ceno, kar pomeni, da se vaša končna cena stanovanja ne bo razlikovala od ponudbe, ki je predstavljena na spletni strani. Prav tako sta v ceno všteta tudi shramba v velikosti od 2 m2 do 5,6m2 ter davek.

Seveda bo poskrbljeno tudi za obiskovalce, saj bodo ob objektu tudi zunanja parkirna mesta.

Od kod ime Peca?

Ime Peca je izpeljano iz kratice območja PE8A. Kombinacija imena območja in razgleda, ki ga bosta stolpnici nudili, pa kot na dlani ponuja slogan Kralju primerno.

Dobro je vedeti

Projekt Peca podpirata Gorenjska banka in Sparkasse, ki kupcem stanovanj omogočata dobre rešitve pri financiranju nakupa. Pohitite in rezervirajte svoje novo kraljestvo že danes!

Pobrskajte: www.peca-projekt.si

Pokličite: 080 7373

Ali pišite: info@rcn.si