O-STA

ODLIČNA PRILOŽNOST ZA KOROŠKO REGIJO - predstavitev na enem izmed največjih investicijskih sejmov EXPO REAL MÜNCHEN 2019!

Spoštovani predstavniki medijev!

RRA Koroška bo od 7. 10. 2019 do 9. 10. 2019 prisotna na enem izmed največjih investicijskih sejmov EXPO REAL MÜNCHEN 2019.

Predstavili bomo možnosti investicij v Koroški regiji s področja turističnih panog, investicijskih kompleksov ter novih produktov. Za vse lastnike nepremičnin, za tiste, ki iščejo vlagatelja za širitev poslovanja ali želijo na trg lansirati nov produkt, je to priložnost, da nam posredujejo investicijske predloge, ki jih bomo v okviru naše promocije na odmevnem sejmu predstavili popolnoma brezplačno. Želimo, da informacija doseže čim širšo javnost, saj je to odlična priložnost za Koroško!

Več informacij najdete v priloženem vabilu in na: https://www.exporeal.net/, o sami oddaji investicijskih predlogov pa na naslovu: http://www.investkoroska.si/vnos-investicijskega-predloga.

Posebej želimo še enkrat izpostaviti, da je vpis investicijskih predlogov povsem brezplačen!

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila vam je na voljo projektna vodja Jana Vauh Buhvald (e- naslov: jana.vauh@rra-koroska.si ali po telefonu: 05 90 85 187).

Foto vir: www.spiritslovenia.si

Zahvaljujemo se vam za vašo podporo (predvsem KOROŠKI REGIJI) in sodelovanje!