O-STA

Citroën Berlingo - popoln sopotnik za vsakogar


Citroën Berlingo zagotovo ni nov avto, saj je bil trgu prvič predstavljen že pred več kot 20 leti, natančneje leta 1996, kar pa še ne pomeni, da je je enak že od takrat. Pri Citroënu so skozi leta uspešno ohranjali vse njegove adute, hkrati pa vsaki novi seriji dodajali moderne funkcije.

Oglejte si razvoj Citroëna Berlingo skozi čas, kako se je spremenil in postal večji ter bolj modularen: https://youtu.be/yljPZc5Soj0

Novi Citroën Berlingo

Najnovejši model tega zdaj že kultnega avtomobila se ponaša z drznim in inovativnim dizajnom ter neizmerno praktičnostjo. Ohranil je enega največjih svojih adutov - prostornost, ki jo je še povečal, pohvali se lahko tudi z izjemno modularnostjo s tremi zadnjimi in preklopnimi individualnimi sedeži. Uporabniki pri Berlingu cenijo številna in predvsem domiselna odlagalna mesta, ki jih je zdaj na dizajnerski armaturni plošči z izčiščenimi linijami še več, in večnamensko streho, poimenovano Modutop®, prav tako pa ni zanemarljivo dejstvo, da lahko izberete svoj najljubši odtenek v novi paleti barv - skupaj lahko izbirate med kar 24 barvnimi kombinacijami, vključno z barvnimi dodatki okoli prednjih meglenk in na bočnih letvicah v bali ali oranžni barvi.

Vozilo za prosti čas

Citroën Berlingo je legendarno vozilo za prosti čas. Je robustno, a hkrati moderno in igrivo vozilo, ki se ga ne bo nihče sramoval voziti. Njegova dodatna prednost je tudi to, da lahko izbirate med kar dvema dolžinama: M, ki v dolžino meri 4,40 m, ter XL, ki v dolžino meri kar 4,75 m. Njgeova prednost je tudi prostoren prtljažnik - prostornina znaša pri izvedenki M 775 litrov, pri izvedenki XL pa kar 1.050 lotrov.

· Velika družina? Berligo lahko prevaža do 7 potnikov.

· Hobi, ki zahteva veliko opreme? V Berlingu lahko prevažate celo kolo, pomagati si pa lahko tudi s strešnim prtljažnikom.

· Radi zapeljete s poti? Dizajnerski elementi Airbump®, ki poudarjajo njegov robusten videz, hkrati tudi ščitijo njegovo karoserijo.

Novi Citroën Berlingo ima kar 19 različnih sistemov za pomoč pri vožnji. Če jih želite preizkusiti, potem se čim prej naročite na testno vožnjo.