O-STA

Citroen Jumper: Zanesljiv in kos vsakemu delu

Iščete delovni avto, ki vas ne bo razočaral? Preberite si, zakaj je Citroen Jumper prava izbira za vas.

Citroen Jumper je zasnovan za delo pod najboljšimi pogoji. Z njim bo vsako delo užitek in nobena naloga pretežka.

Prednosti, ki jih nudi Citroen Jumper:

- zaupanja vredna kakovost več kot 4 milijone prevoženih kilometrov;

- popoln izbor furgonov (do 17 m3);

- zadnja krilna vrata v višino merijo do 2,03 metra in s tem omogočajo 1422 mm uporabne širine, kar je največ v tej kategoriji;

- široka bočna drsna vrata merijo v širino do 1,25 metra;

- nadzor hitrosti med spustom za pogonsko moč v vseh razmerah;

- zadnje pnevmatsko vzmetenje ima možnost znižanja nakladnega praga za 7 centimetrov;

- nova kamera za pomoč pri vzvratni vožnji ima funkcijo za nadzor tovornega prostora.

Novi Citroen Jumper je vzdržljiv in zanesljiv

Novi Citroen Jumper je bil deležen strokovnega znanja na vseh področjih. Ponaša se z strokovno arhitekturno zgradbo, je ergonomske oblike, je varen in varčen. Tako je novi Citroen Jumper najboljši dokaz za vzdržljivost in zanesljivost na vseh preizkušnjah in vas nikoli ne bo pustil na cedilu.

Optimističen dizajn

Novi Citroen Jumper ima nov slog, ta se je temeljito spremenil, pridobil je izčiščen in optimističen dizajn, namenjen funkcionalnosti. Ima prenovljeno okrasno masko in inovativne svetlobne izraze.

Žarometi z led diodami

Novi Citroen Jumper se od drugih vozil razlikuje tudi zaradi novih dnevnih luči na diode led, ki se skladno in elegantno zlivajo z okrasno masko. Zato je novi Citroen Jumper še bolj opazen.

Dimenzije novega Citroen Jumperja

Novi Citroen Jumper omogoča številne kombinacije prostornin. Pridobil je erhitekturno zgradbo, s katero je še bolje izkoristil uporabno prostornino. Vrata novega Citroena Jumper se odpirajo pod kotom 270 stopinj. Ponaša se z najboljšo širino za nakladanje v svoji kategoriji:

- Med blatniškimi kosi s kar 1,42 metra.

- Med pregradnimi stenami pa 1,87 metra.

Več udobja

Novi Citroen Jumper ponuja tudi več udobja in daje prednost dobremu počutju telesa in duha. Novi Citroen Jumper se ponaša z voznikovim sedežem s spremenljivim vzmetenjem, prednja sedeža imata naslon za roke in nastavljivi ledveni del, prestavna ročica je na armaturni plošči, nudi tudi dvižno pisalno mizico, volan je v usnju, ima pa tudi 13 domiselnih mest, med njimi je tudi hlajen predal za drobnarije.

Vas je prepričal?