O-STA

Iščete popolno vozilo za prosti čas? Mi smo ga našli!

Zlaganje vseh stvari za eno- ali večdnevne družinske izlete je lahko prava nočna mora. Ampak sedaj smo ga našli. Novi Citroen Berlingo nas je prepričal z veliko prostornino prtljažnika, udobno vožnjo in modernim videzom.

Družinski izleti so v teoriji odlični način, kako preživeti prosti čas s svojimi bližnjimi. Še posebej jeseni, ko nas sončni žarki prijetno grejejo in v nas pričarajo pozitivno energijo. A ta popolni scenarij se lahko kaj hitro poruši, ko začnemo razmišljati o stvareh, ki jih za svoj popolni izlet potrebujemo. Če želimo na primer kolesariti ob vznožjih planot, imeti piknik ob kristalno jasnih vodah jezera, kampirati v osrčju narave, se seznam vseh stvari kaj hitro nabere. Vprašanje pa je, kako bomo vse to na svojo destinacijo pripeljali.

Zato potrebujemo avto, ki tem namenom ustreza. Takšen je novi Citroen Berlingo. Zaradi velikega prtljažnega prostora lahko vanj vnesemo vse, kar potrebujemo, in še kakšno malenkost več. Ta družinski enoprostorec poskrbi, da se v avtu vsi potniki počutijo udobno, hkrati pa zagotavlja dovolj prostora za vso prtljago. Popolno, kajne?

V katerih primerih vam vozilo za prosti čas najbolj koristi?

  • Odhod na daljše poletne ali zimske počitnice,

  • kampiranje,

  • smučanje, bordanje in sankanje,

  • supanje, kajakaštvo, veslanje,

  • kolesarjenje.

Novi Citroen Berlingo prekaša vse standarde. Poleg vsega prostora, ki ga omogoča, je hkrati tehnološko napredno vozilo s kvalitetnimi varnostnimi sistemi. Ima kar 19 sistemov za pomoč pri vožnji, ki zagotavljajo brezskrbno pot kamorkoli si želite.

Namesto izgubljanja živcev z logističnimi težavami v avtomobilu, boste lahko z Berlingom te prihranili za kaj drugega. Ste tudi vi navdušeni in ga želite zapeljati in sami izkusiti njegovo udobje? Potem sledite tej povezavi.

Ps.: Na izlet lahko povabite še koga, saj novi Berlingo omogoča prevoz do 7 potnikov.