O-STA

Skrivnosti digitalizacije v turizmu in Družbe 5.0

Jutri (sreda, 25.9.) od 14. ure dalje bo na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani potekala konferenca Skrivnosti digitalizacije v turizmu in Družbe 5.0, ki jo organizira Katedra za IKT (Informacijsko-komunikacijske tehnologije) v sodelovanju z Zvezo Rotary klubov Slovenija.

Digitalizacija v turizmu

Turizem je izredno pomembna gospodarska panoga, ki ponuja nove poslovne priložnosti, ustvarja blaginjo in spodbuja izvoz. S prihodom digitalne tehnologije je turistična industrija doživela veliko sprememb. Zagotoviti trajnost sprememb, je postal eden izmed večjih izzivov, pred katerimi je postavljena Družba 5.0. Na konferenci boste izvedeli, kateri so izzivi Družbe 5.0 za turistično industrijo in zakaj digitalizacija v turizmu tudi v prihodnje ostaja eden izmed največjih izzivov te industrije.

Dobrodelnost

Konferenca je dobrodelna, saj bodo v Rotary klubu Ljubljana Center izkupiček konference namenili projektu "Štipendije mladim talentom" ter v Rotary klubu Logatec projektu "Soča" - počitnice za otroke iz socialno ogroženih družin.