O-STA

Drugi letni kongres PHARMtechexpo 2005

Po dogodku

PRAGA (BUSINESS WIRE) --17. Feb 2005

- Idealni dogodek za kvalitetne poslovne stike

- Informativen in, kar je še pomembneje, praktičen program konference

- Več kot 800 sodelujočih

PHARMtech 2006 bo potekal v Varšavi - spremljajte objave na tem mestu

Kvalitetni poslovni stiki

Splošno sporočilo prodajalcev na tem dogodku je, da so sklenili zelo kakovostne stike. Direktor kongresa Christian Sorensen je dejal: "Kvaliteta pomeni direktne stike s predsedniki uprav in direktorji farmacevtskih podjetij iz srednje in vzhodne Evrope - to je bistveni uspeh tega kongresa". Kot so dejali udeleženci, jim je kongres omogočil srečanje s ključnimi ljudmi, ki krojijo odločitve v tej industriji, zato so lahko sklenili številna nova partnerstva, ki jim bodo v prihajajočih mesecih omogočila večjo prodajo v srednji in vzhodni Evropi.

Nekaj izjav prodajalcev na PHARMtech 2005:

"Zelo spoštujemo odzivnost in profesionalnost ekipe Marcus Evans. Tekom dogodka smo imeli številne priložnosti za srečanja z zanimivimi potencialnimi kupci, ki jim bomo predstavili našo ponudbo (cevi, sušila in posoda za zaščito zdravil pred vlago)," je dejal poslovni inženir podjetja Airsec/Sud Chemie.

"Organizacija je bila pričakovano zelo dobra. K naši stojnici je prišlo več obiskovalcev in dobili smo pomembne ter kvalitetne podatke, za katere upamo, da bodo prerasli v dobre poslovne priložnosti za podjetje Alcoa," je dejal direktor poslovnega razvoja pri podjetju Alcoa Flexible Packaging.

Več izjav je na voljo na naši spletni strani.

Informativen in praktičen konferenčni program

Konferenčni program je bil zasnovan tako, da je ustrezal potrebam proizvajalcev zdravil v vseh segmentih trga. Organizatorka konference Ruth Abbott pravi: "Dogodek je bil učinkovita mešanica tem, ki so privedle do mnogih plodnih razprav, sprejemnica s koktejli pa je nudila sproščeno atmosfero za nadaljnje pogovore (odlična ideja). Ključna področja so bila paralelna trgovina, vse večja grožnja ponarejenih zdravil in spreminjajoča se vloga QM".

Komentarji udeležencev

"Dobra priložnost za srečanja z zanimivimi ljudmi/podjetji z namenom pridobivanja informacij in vzpostavljanja poslovnih stikov," pravi direktor trženja pri Galeniki.

"Odličen dogodek. Pozdravljam spretno organizacijo in profesionalnost," direktor projekta mednarodne embalaže pri Astra Zeneca.

Vek kot 800 sodelujočih direktorjev

Na kongresu so sodelovali udeleženci iz vsega sveta, predvsem z območja srednje in vzhodne Evrope. Med njimi so bili direktorji trženja, pomočniki direktorjev za poslovni razvoj, direktorji za stike z vlado, direktorji za logistiko in distribucijo ter direktorji mednarodnih projektov.

PHARMtech 2006

V skladu s filozofijo osredotočanja na stranke bo PHARMtech 2006 potekal februarja 2006 v Varšavi. Raziskave so pokazale, da ta velik in še vedno rastoč trg nudi številne možnosti za nove posle in poslovne stike. Več informacij bo na voljo čimprej.

Za nadaljnje informacije o prihajajočem dogodku kontaktirajte pte@marcusevanscy.com.

CONTACT:

marcus evans

Monika Kubicka-Grove,

+357 22 849367

fax: +357 22 849307

monikag@marcusevanscy.com

www.marcusevans.com

www.pharmtechexpo.com www.marcusevans.com